Patogiam gyvenimui mieste – kompaktiški, sulankstomi dviračiai – Kas vyksta Kaune

Patogiam gyvenimui mieste – kompaktiški, sulankstomi dviračiai

Sparčiai populiarėjant sveikam gyvenimo būdui bei aplinkosaugos idėjoms, miestuose daugėja dviračių entuziastų, ypač atšilus orams. Siauros gatvelės, dviračio rakinimas prie parduotuvės, nešimas į 4 aukštą arba bandymas jį sutalpinti rūsyje – skamba kaip jūsų kasdienybė? Visas šias problemas išspręsti gali idealiai miesto gyvenimui pritaikyti sulankstomi, itin kompaktiški dviračiai, kurie yra daugelio miesto dviratininkų svajonė.

Itališki dviračiai miesto gyvenimui

Kas geriausiai prisitaiko prie chaotiško miesto gyvenimo būdo? Žinoma, kad italai. Būtent Italijos gamintojų prekinių ženklų modeliai išsiskiria sulankstomų dviračių rinkoje.

Nuo sportinių iki miestui skirtų kompaktiškų modelių – „Bottari“ prekinio ženklo dviračiai skirti įvairiausiems dviratininkų poreikiams. Šie italų gaminami sulankstomi dviračiai yra universalūs ir tinkami visai šeimai. Be to, šis prekinis ženklas pasižymi puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Norintiems investuoti į tvarų pirkinį, prekinis ženklas „Lombardo“ siūlo aukštos kokybės dviračius. „Lombardo“  garsėja savo dizainu, inovacijų diegimu ir aukštos kokybės komponentų naudojimu. Jų asortimente rasite įvairiausių stilių dviračių, taip pat ir platų sulankstomų modelių pasirinkimą.

Miesto dviračiai „Lombardo Capri 015“

Miesto dviračiai „Lombardo Capri 015“ / Senukai.lt nuotr.

Populiarus pasirinkimas tarp dviratininkų mėgėjų – sulankstomi miesto dviračiai „Lombardo“. Jie yra skirti patogiam važinėjimui miesto gatvėmis, tačiau tinka ir išvykoms gamtos takais. „Lombardo Capri 015“ pasižymi kokybe, tačiau jų kaina aukštesnė, todėl jie gali būti puikus pasirinkimas ieškantiems ilgaamžiškumo bei patvarumo.

Šie itin stilingi, universalūs dviračiai turi 6 pavaras, užtikrinančias patogų važiavimą bet kokiu reljefu. „Lombardo Capri 015“ rėmai yra gaminami iš plieno, tačiau jie nėra labai sunkūs – sveria 14,4 kg, o abiejų ratų diametras yra 20″. Nedidelis 11″ rėmas tinka dviratininkams nuo 150 cm iki 188 cm ūgio.

Sulankstomi dviračiai „Bottari Modena“

Sulankstomi dviračiai „Bottari Modena“ / Senukai.lt nuotr.

Šie „Bottari“ prekinio ženklo dviračiai yra tikras atradimas ieškantiems idealaus kainos ir kokybės santykio. „Modena“ modelis yra universalus, sulankstomas, turi 6 pavaras bei pasižymi stilingu dizainu. Į komplektą įeina tokie dviračių aksesuarai kaip bagažinė, purvasaugiai, skambutis bei žibintas.

„Modena“ dviračių rėmai gaminami iš patvaraus plieno, todėl tarnauja daug metų. Lyginant su „Lombardo Capri 105“, „Modena“ modelio rėmai yra didesni – 20″. Šie dviračiai sveria 17 kg, o abiejų ratų diametras – 20″. „Modena“ dviračiai yra tinkami aukštesniems, nuo 170 cm iki 185 cm ūgio dviratininkams.

Sulankstomi dviračiai „Bottari Modena TX35“

Sulankstomi dviračiai „Bottari Modena TX35“ / Senukai.lt nuotr.

Dar vieno „Bottari“ gamintojo modelio „Modena TX35“ kaina yra panaši į jo pirmtako „Modena“. Šie baltos spalvos „Modena TX35“ dviračiai pasižymi funkcionaliu ir vizualiai patraukliu dizainu. Jie turi bagažinę, purvasaugius bei žibintus.

Universalūs, sulankstomi, 6 pavaras turintys dviračiai yra pritaikyti sklandžiam važinėjimui mieste. Patvarumą ir ilgaamžiškumą užtikrina tvirti, iš plieno gaminami rėmai bei šakės. Priekinio ir galinio ratų diametras yra 20″, o patys dviračiai yra tinkami dviratininkams, kurių ūgis yra nuo 155 cm iki 185 cm.

Sulankstomi dviračiai „Bottari Roma“

Sulankstomi dviračiai „Bottari Roma“ / Senukai.lt nuotr.

Ieškantys pigesnės klasės sulankstomų dviračių, tačiau negalintys daryti kompromisų dizaino klausimais, turėtų atkreipti dėmesį į kitą „Bottari“ modelį. Šie patikimi, itin patrauklia kaina pasižymintys dviračiai, pavadinti Italijos sostinės garbei. Universalus ir kompaktiškas „Roma“ modelis dvelkia aštuntuoju dešimtmečiu, kas turėtų tikrai patikti vintažo gerbėjams.

Nepaisant patrauklios kainos, šie išskirtinės kreminės spalvos dviračių rėmai yra gaminami iš patvaraus plieno. „Roma“ nuo kitų „Bottari“ dviračių skiriasi tuo, kad turi tik 1 pavarą. Priekinio ir galinio ratų diametras yra 20″, o į komplektą įeina visi reikalingiausi dviračių aksesuarai: bagažinė, purvasaugiai, skambutis ir žibintas.

Dviračių aksesuarai patogioms kelionėms mieste

Dviračių aksesuarai / Senukai.lt nuotr.

Dviračiai – tai puikus būdas pabėgti nuo miesto kamščių, palaikyti sveiką gyvenimo būdą bei prisidėti prie švaresnės aplinkos. Dažnai važinėjant į darbą ir iš jo, minant į statesnes įkalnes itin svarbu, kad kelionės būtų patogios. Tam yra skirti įvairiausi dviračių aksesuarai, galintys užtikrinti ne tik kelionių saugumą, bet ir patogumą bei funkcionalumą.

  • Sėdynės pagalvėlės. Specialios pagalvėlės yra tvirtinamos prie dviračio sėdynės. Jos gali sumažinti sėdėjimo keliamą diskomfortą ilgesniuose pasivažinėjimuose.
  • Kelioniniai dviračių krepšiai. Į priekinius, galinius arba šoninius krepšius patogiai susidėsite vandens butelius, užkandžius ar kitus asmeninius daiktus.
  • Ratlankių apšvietimas. Ratlankių lempučių ar apšvietimo juostų komplektai užtikrina papildomą saugumą ir leidžia būti pastebėtiems kelyje net esant prastam matomumui.
  • Laikikliai. Įvairūs laikikliai leidžia prie dviračio pritvirtinti telefoną, GPS ar netgi garso kolonėlę. Tai leidžia važiuojant saugiai ir patogiai naudotis elektroninėmis priemonė
  • Dviratininkų apranga. Specialūs drabužiai, pirštinės, batai bei šalmai yra pritaikyti dviračių sportui. Jie užtikrina saugumą ir padeda sumažinti oro pasipriešinimą bei trintį.

Šie priedai yra vieni aktualiausių, tačiau rinkoje rasite daug platesnį jų pasirinkimą. Visi dviračių aksesuarai ir kitos dviratininkams skirtos sporto prekės užtikrina patogumą ir malonią važiavimo patirtį. Įvertinkite, ar esate dviratininkas mėgėjas, ar patyręs dviračių sporto entuziastas – reikalingiausius priedus rinkitės atsižvelgę į savo individualius poreikius.

Senukai.lt – sulankstomi dviračiai, priedai ir kitos sporto prekės

Nors rinktis galima iš daugybės dviračių tipų, tikriausiai nėra geresnės alternatyvos miesto gyvenimui nei sulankstomi dviračiai. Tai vienas kompaktiškiausių dviračių modelių, kurį perlenkus jį nesunkiai užnešite laiptais arba įkelsite į automobilį.

El. parduotuvėje Senukai.lt – mūsų aptarti itališkų prekinių ženklų sulankstomi dviračiai, įvairiausi jų aksesuarai, priedai bei sporto prekės. Užsukite, atraskite ir važinėkitės patogiai!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA