Kauną užliejo gatvės muzikos garsai – Kas vyksta Kaune

Kauną užliejo gatvės muzikos garsai

Šeštadienį Kauno gatvėse skambėjo 18-oji Gatvės muzikos diena! Šokėjų ir klausytojų iš miesto centro šiandien neišvijo net lietus.

Miestą šokiui šiandien pakvietė visi – jauni ir vyresni, vaikai ir jų tėvai, mėgėjai ir profesionalai, muzikantai, šokėjai, aktoriai ir kiti kūrėjai.

Gatvės muzikos diena – šventė, kai įvairiuose Lietuvos ir užsienio miestuose visi mokantys ir norintys išeina groti gatvėse, skveruose, aikštėse ar net viešajame transporte! Tądien miestų gatvės skęsta įvairios muzikos garsuose, o šventės žiūrovai gėrisi muzikantų kuriamais pasirodymais. Nesvarbu, ar esi profesionalus muzikantas, ar mėgėjas; groji metalą ar sutartines – šventėje dalyvauti gali visi!

Paskutiniai Gatvės muzikos dienos akordai, pagal programą, turėjo suskambėti 18 val. Tačiau kauniečiai dar neturėtų nusiminti, šiandien mieste vyksta ir Muziejų naktis.

Lietuvos muziejai šiandien iki pat vėlumos kviečia į performansus, instaliacijas, spektaklius, parodas, ekskursijas, edukacinius užsiėmimus, kūrybines dirbtuves, koncertus, kitus netradicinius renginius.

Renginių programa skelbiama adresu muziejunaktis.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA