Judrioje Kauno gatvėje įrenginėjama papildoma eismo juosta | Kas vyksta Kaune

Judrioje Kauno gatvėje įrenginėjama papildoma eismo juosta

Kaunas ir toliau tvarkosi – tęsiami kelio darbai Tunelio gatvėje. Kauno savivaldybės atstovas pranešė, kad prie Breslaujos gatvės atsiras ir papildoma eismo juosta.

Dar pernai naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ pranešė apie vykdomus pavasarinius darbus dalyje Tunelio gatvės.

„Panašu, kad platins kelią, gal darys papildomas eismo juostas?“ – teiravosi kauniečiai.

Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ teigė, kad gatvėje tęsiami pradėti remonto darbai.

„Čia numatyta atnaujinti važiuojamąją dalį, rekonstruoti kontaktinį tinklą, įrengti naują ir suremontuoti esamą šaligatvį.

Taip pat tvarkysime aikštelę prie Dainų slėnio. Prie Breslaujos g. įrengsime papildomą eismo juostą“, – apie suplanuotus darbus komentavo A. Pakalniškis.

A. Pakalniškis / R. Tenio nuotr.

Kaip anksčiau komentavo Kauno savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas, kelininkai stengsis kuo mažiau trukdyti eismui ir dirbti ne piko metu. Užbaigus suplanuotus darbus, pagerės susisiekimas su rekonstruojamu Dainų slėniu ir miesto centru.

Gatvės atnaujinimo darbų rangovas – „Kauno keliai“. Darbų kaina siekia 2,3 mln. Eur, o užbaigti Tunelio gatvės remontą planuojama iki metų pabaigos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA