„LTG Link“ maršrutuose atsirado papildomų sustojimų | Kas vyksta Kaune

„LTG Link“ maršrutuose atsirado papildomų sustojimų

BNS 2024/03/27 16:26
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Keleivių vežimo bendrovė „LTG Link“ nuo balandžio atnaujina traukinių tvarkaraštį, kuriame numatyta daugiau sustojimų važiuojant iš Vilniaus į Kauną, Turmantą, Marcinkonis ir Vilniaus oro uostą bei Jašiūnus.

Dėl papildomų sustojimų maršrutų trukmė keisis minimaliai – iki 2 minučių, pranešė bendrovė.

„Mes nuolat analizuojame mūsų keliautojų poreikius, pokyčius ir reaguojame, ieškodami geriausių sprendimų, kad tvarios ir patogios kelionės traukiniais visos Lietuvos gyventojams būtų kuo patrauklesnės ir taptų labiau konkurencingos važiavimui nuosavu automobiliu“, – pranešime teigė „LTG Link“ vadovė Kristina Meidė.

Nuo balandžio 1 dienos Vilniaus–Kauno maršrute traukiniai dažniau stos Kaišiadorių, Vievio, Karčiupio ir Palemono stotyse, Vilniaus–Turmanto – Gerkonių stotyje, Vilniaus–Marcinkonių – Panerių stotyje.

Tarp Vilniaus, oro uosto ir Jašiūnų kursuojantis traukinys nuo gegužės 1 dienos važiuos dažniau, o nuo balandžio 1 dienos jis stos Parudaminio stotyje.

„LTG Link“ anksčiau pranešė apie du papildomus sustojimus maršrute Vilnius–Ryga – nuo kovo 15 dienos šiuo maršrutu kursuojantys traukiniai taip pat stoja Jonavoje ir Kėdainiuose.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA