Kauno centre susidūrė lengvasis automobilis ir troleibusas: viena moteris sužeista | Kas vyksta Kaune

Kauno centre susidūrė lengvasis automobilis ir troleibusas: viena moteris sužeista

Penktadienis Kaune paženklintas avarijomis – pranešama, kad Kauno centre, Kęstučio gatvėje, susidūrė lengvasis automobilis ir troleibusas. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, visame centre šiandien fiksuojamos spūstys.

„Susidūrė trulas ir „Opel“. Automobiliai vos pravažiuoja per dviračių taką“, – pranešė kaunietis.

„Kęstučio gatvė nepravažiuojama, ties centro komisariatu troleibuso ir lengvosios avarija“, – „Kas vyksta Kaune“ grupėje informacija dalijosi moteris.

Kauno APVK pranešimą apie avariją gavo 17.33 val., jog Kęstučio g. 42 susidūrė lengvasis automobilis „Opel“ ir troleibusas.

„Vairuotojai įvykio metu buvo blaivūs. Yra susižalojusi moteris. Neaišku, ar susižalojo automobilyje, ar autobuso keleivė“, – komentavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Policijos ekipažas vis dar dirba įvykio vietoje, reguliuoja eismą. Pasak budinčio pareigūno, visas centras šiandien „užsikimšęs“.

Kaip jau skelbėme anksčiau, penktadienį avarijos fiksuotos ir kitose miesto vietose – popietę Savanorių prospekte susidūrė du automobiliai, dėl avarijos sustojo viešasis transportas. Pavakarę dar viena avarija fiksuota Islandijos plente, kur susidūrė du lengvieji automobiliai „BMW“ ir „Nissan“.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA