Pirmasis „Nemunaičių“ etapas pasiekė finišą – su statybų pabaiga išparduoti 96 proc. būstų | Kas vyksta Kaune

Pirmasis „Nemunaičių“ etapas pasiekė finišą – su statybų pabaiga išparduoti 96 proc. būstų

„Nemunaičiai“ / Organizatorių nuotr.

Kauno miesto savivaldybė skelbia apie pokyčių kairiajame Nemuno krante pradžią. Planuojama H. ir O. Minkovskių gatvės rekonstrukcija, pėsčiųjų tilto į Nemuno salą bei M. K. Čiurlionio koncertų centro statybos. Bundanti išskirtinio grožio Kauno vieta tapo viena patraukliausių investicijų mieste. Pirmieji tai įvertino daugiau nei 150 naujakurių šeimų, sau būstus išsirinkusios čia baigiamame statyti „Nemunaičių“ kvartale. Projekto vystytojai „SBA Urban“ skelbia, jog iš 160 būstų, laisvi liko vos devyni.

Privilegija – gyvenimas prie Nemuno

Už išskirtinį dėmesį kokybei itin vertinamas „Nemunaičių“ kvartalas – finišo tiesiojoje. Statybų bei gerbūvio darbai jau baigti, o oficialiai užbaigtu projektas, planuojama, bus paskelbtas jau pirmomis pavasario savaitėmis.

„Nemunaičiai“ pavasarį pasitinka pilni gyvybės. Naujakuriai čia jau gyvena ir mėgaujasi privilegija dieną pradėti bei užbaigti su vaizdu į gražiausią Kauno panoramą – Nemuną, jo salą bei miesto centrą. Skaičiuojame, jog parduota 96 proc. būstų. Liko vos devynios galimybės „Nemunaičiuose“ įsikurti už patraukliausią kainą“, – sako Viktorija Pozingytė, „Nemunaičių“ pardavimų vadovė.

V. Pozingytė / „SBA Urban“ nuotr.

Statybos darbų baigimo proga „Nemunaičiai“ kviečia į vienas paskutiniųjų Atvirų durų dienų, kurių metu visiems laisviems butams dovanojama 7000 eurų nuolaida.

Reikšmingi infrastruktūros pokyčiai kairiajame Nemuno krante lemia kylančią projekto vertę o taip pat ir augsiančią būstų kainą ateityje. Šiandien „Nemunaičiuose“ sprendimą įsigyti naujus namus dažniausiai lemia galimybė gyvai apžiūrėti jau visiškai baigtą aplinką, pasivaikščioti pakrante ir susipažinti su ateities planais.

„Naujakuriai, kurie ką tik nusipirko butus „Nemunaičiuose“ juos savo namais paverčia vos per keletą mėnesių. Gera matyti, kai pastatas atgyja – su kiekviena diena įsižiebia vis daugiau šviesų languose, skamba vis daugiau juoko vaikų žaidimo aikštelėse“, – sako V. Pozingytė.

„Nemunaičiai“ / Organizatorių nuotr.

Ambicinga ateities vizija

Ateityje planuojama ambicinga projekto plėtra. Mišrios paskirties (angl. mixed-use), gyvenamuosius bei komercinius ir paslaugų poreikius apjungsiantys „Nemunaičiai“, planuojama, taps traukos centru viso miesto kontekste.

„Pėsčiųjų tiltas kvartalą sujungs su Nemuno sala, kurioje – šalyje moderniausias plaukimo baseinas, „Žalgirio“ arena, baigiama statyti Mokslo sala, daugybė žaliųjų erdvių sportui ir laisvalaikiui. Kartu, ranka pasiekiamas ir miesto centras, su galimybe pasimėgauti rytiniu kavos puodeliu Laisvės alėjoje. „Nemunaičių“ vieta – jau dabar nuostabi gyventi, o kasdien jos patrauklumas tik auga“, – sako V. Pozingytė.

„SBA Urban“ atstovė pastebi, jog „Nemunaičių“ populiarumui įtaką daro ir didėjantis miesto patrauklumas.

„Nemunaičiai“ / Organizatorių nuotr.

„Pastaraisiais metais Kaune fiksuojamas gyventojų augimas, čia vis dažniau kuriasi tarptautinės kompanijos, Lietuvos ir užsienio startuoliai. Aukšto lygio specialistai, jaunos poros bei šeimos, ranka pasiekti visus miesto privalumus norintys senjorai žavisi projekto kokybe, patogumu ir iki detalių išpuoselėta infrastruktūra. Nuoširdžiai džiaugiamės, kad įvertinę visus „Nemunaičių“ privalumus, patys pirkėjai mums teigia, jog daugiau tokio lygio projektų Kaune nėra“, – sako „Nemunaičių“ pardavimų vadovė.

Nuolaida – pirmą kartą „Nemunaičių“ istorijoje

Sulaukiant didelio susidomėjusių srauto, „Nemunaičių“ komanda buto ieškančius gyventojus kviečia į Atvirų durų savaitę – nuo vasario 26 iki kovo 3 dienos. Šiomis dienomis lankytojai bus kviečiami gyvai apžiūrėti visus likusius būstus: trijų kambarių butus, kurie siekia nuo 54 iki 68 kv. metrų. Išlieka galimybė pasirinkti ir norimą vaizdą pro langą – arba į Nemuną, arba į kruopščiai sutvarkytą kvartalo kiemą.

„Nemunaičiai“ / Organizatorių nuotr.

„Mūsų parduodami trijų kambarių butai patrauklūs savo išplanavimu ir jo pritaikymu pirkėjo poreikiams. Visų jų pertvaros gali būti stumdomos ar net naikinamos – iš trijų kambarių virsti dviem ar vienu. Esami išplanavimai dėkingi tiek šeimoms su vaikais, tiek norintiems turėti atskirą darbo ar laisvalaikio kambarį“, – sako V. Pozingytė.

Pirmą kartą projekto istorijoje bus taikoma ir speciali nuolaida. Nusprendus įsigyti objektą Atvirų durų savaitės metu, buto kainą vystytojas sumažins 7000 Eur.

Susidomėjusius gyventojus apžiūrai projektą vystanti bendrovė „SBA Urban“ kviečia registruotis el. paštu viktorija@nemunaiciai.lt.

Projekto adresas – H. ir O. Minkovskių g. 41B, Kaunas. Daugiau informacijos: https://www.nemunaiciai.lt/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA