Kaunietis A. Užkalnis vėl svaidosi replikomis: istorija kartojasi? | Kas vyksta Kaune

Kaunietis A. Užkalnis vėl svaidosi replikomis: istorija kartojasi?

Delfi, V. Skaraičio, A. Tapino nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Publicistas, rašytojas Andrius Užkalnis ir vėl nenulaikė liežuvio – šįkart socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje atsakinėdamas į vieno iš jo sekėjų užduotą klausimą replikų nepagailėjo žurnalistui Andriui Tapinui ir humoristui Olegui Šurajevui.

A. Užkalnio atsakymu į klausimą „Kaip vertina Lietuvos influencerius, kurie reklamų tekstuose daro gramatines klaidas?“ feisbuke pasidalijo žurnalistas A. Tapinas. Jis teigė nesupratęs, kas nutiko A. Užkalniui, kad pastarasis vėl nusprendė viešai „pasišaudyti“ skambiais žodžiais, išvadindamas jį ir O. Šurajevą „aferistais ir ligoniukais, kurie burbuliuoja savo durnume ir isterijoje“.

„Man nesvarbu. Kokie influenceriai, kokia klientūra, tokios ir klaidos. Jeigu dibilai perka kvepalų padielkas, man nesvarbu, kaip jiems kas ką rašo. Tegu ten ir gyvena, kur jie yra. Man negaila. Nežiūrėkite padugnių, būkite patys geri ir teisingi. O tie tegul už****sa grabais.

Nepamirškite, kad kirmėlės patys užsikas savam mėšle. Pažiūrėkit į Tapiną ir Šurajevą – burbuliuoja tie aferistai ir ligoniukai savo durnume ir savo isterijoje. Jiems pagalbos nereikia.

Pažiūrėkit, ar Tapinas ar Šimašiaus apmokama paklodė Šurajevas nors žodį pasakė apie stadioną ir kazynkę. What? Ne jų užsakymas“, – replikomis socialiniame tinkle „Instagram“ svaidėsi A. Užkalnis.

A. Užkalnio įrašu pasidalijęs A. Tapinas teigė, kad jį atstovaujanti advokatų kontora „Neolex“ jau išsiuntė A. Užkalniui teisinę pretenziją, reikalaujančią viešai paneigti dideliam sekėjų ratui (A. Užkalnį instagrame seka 28,9 tūkst. žmonių) paskleistą žeminančią informaciją, atsiprašyti ir tada tartis dėl kompensacijos.

Taip pat žurnalistas tikino nelabai supratęs, kas nutiko apžvalgininkui (A. Užkalniui – aut. past.), nes apie jį pastaruoju metu A. Tapinas nėra nei rašęs, nei kalbėjęs laidose.

„Gal prieš pusę metų pastebėjau, kad jam nelengvas laikas, kai savo įraše jis pavadino niekuo dėtą žurnalistą Vidą Mačiulį „sovietine daržove, geriatrine daržove ir apgailėtinu debilu“ ir pabrėžė, kad blogiau už Mačiulį esam tik mes su tuo pačiu Šurajevu.

Po to Užkalnis trynė įrašus, viešai atsiprašinėjo ir, kaip suprantu, sutarė su Vidu dėl finansinės kompensacijos, kad išvengtų kelionės į teismą. Dabar vėl eina tuo pačiu keliu tiesiai šviesiai teigdamas, kad esu „aferistas ir ligoniukas“, – feisbuke rašė A. Tapinas.

Į žurnalisto įrašą sureagavo beveik trys tūkstančiai internautų ir sulaukė kiek daugiau nei 300 komentarų. Įrašą pakomentavo ir O. Šurajevas, į kurį taip pat buvo nukreiptos replikos.

„Viskas logiška, bet kur nepagaunu ryšio, kodėl jis tavęs nemėgsta? Nu tipo, mane tai kaip ir aišku kodėl galima nemėgti.
O Kauno merą jis mėgsta? Just klausimas. Su Zuoku ten aišku lyg“, – komentavo humoristas O. Šurajevas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad pernai, rugpjūčio 22-ąją, socialinėje erdvėje publicistas, rašytojas A. Užkalnis taip pat nenulaikė liežuvio. Tąsyk jis kandžių replikų nepagailėjo žurnalistams V. Mačiuliui, A. Tapinui, humoristui O. Šurajevui ir sulaukė kirčio iš A. Tapino.

Sulaukęs didelio atgarsio, po kurio laiko, A. Užkalnis pašalino savo užgaulų įrašą ir teigė V. Mačiulio atsiprašantis.

V. Mačiulis tąkart iš pradžių teigė, jog imsis veiksmų – kreipsis į policiją ir teismą, tačiau vėliau tikino, kad labai nuoširdus A. Užkalnio atsiprašymas jį sujaudino ir privertė už viską atleisti – „tegul žurnalistui ir rašytojui tai būna gera pamoka visam gyvenimui“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA