Ar žinote, kur rasti didžiausią baldų bei interjero prekių pasirinkimą Kaune? (foto) | Kas vyksta Kaune

Ar žinote, kur rasti didžiausią baldų bei interjero prekių pasirinkimą Kaune? (foto)

„InMondus“ / R. Tenio nuotr.

Su poreikiu įsigyti naujų baldų anksčiau ar vėliau susiduriame kiekvienas. Nors asortimento bei įvairovės šiandien netrūksta tiek internete, tiek fizinėse parduotuvėse, kyla iššūkis – kaip surasti tinkamiausius gaminius sau? Dėl šios priežasties viena populiariausių vietų baldų paieškai Kaune tapo „Žalioji galerija“, įsikūrusi Urmo bazėje (Pramonės pr. 14).

10 tūkst. kvadratinių metrų ploto prekybos objektas šiandien yra vienas labiausiai vertinamų tarp baldus parduodančių prekybininkų. Susiformavus bene didžiausiam kokybiškų baldų ir interjero elementų asortimentui, apsipirkti čia žmonės traukia net iš tolimiausių šalies kampelių.

„Laikui bėgant „Žalioji galerija“ tapo vieta, į kurią traukia dauguma baldų paiešką pradėjusių kauniečių. Dėl galimybės vienoje vietoje apžiūrėti skirtingų įmonių siūlomą asortimentą, palyginti kainas, kokybę bei galimas variacijas, ilgainiui pradėjome sulaukti ir pirkėjų iš kitų Lietuvos miestų. Džiaugiamės, kad šis pasiūlos-paklausos efektas sukūrė patrauklias sąlygas tiek gyventojams apsipirkti, tiek sėkmingai dirbti pas mus įsikūrusiems prekybininkams“, – sako Aivaras Čepurna, Žaliosios galerijos komercijos direktorius.

„Žalioji galerija“ / R. Tenio nuotr.

Nuo ekonominių iki premium bei individualių sprendimų

Galerijoje jau daugiau nei dešimt metų veikiančios įmonės „Deinavos baldai“ atstovas dalijasi, jog patogi infrastruktūra ir pirkėjų aktyvumas paskatino šioje vietoje įkurti ne vieną, o net tris baldų salonus. Kiekviename jų – skirtinga ekspozicija.

„Turėdami virš 1,5 tūkst. kvadratinių metrų ploto klientams galime pristatyti didžiąją dalį savo asortimento galimybių, leisti gyvai palyginti, kuo vieni baldai ar sprendimai skiriasi nuo kitų. Kadangi dirbame tiesiogiai su gamintojais, mūsų ekspozicijose – tik geriausią kainos bei kokybės santykį rinkoje išlaikantys gaminiai. Galima rinktis tiek iš premium, tiek iš itin gera kokybe pasižyminčių žemesnės kainos baldų“, – sako „Deinavos baldai“ vadovas Valdas.

Verslininko teigimu, renkantis baldus pirkėjams ne mažiau svarbu ir papildomos paslaugos bei aptarnavimas.

„Klientai vertina profesionalų, visapusišką servisą. Nuolat keliame kompetenciją, tad mūsų komanda pirkėjus gali pakonsultuoti tiek dėl baldų techninių savybių, tiek dėl vyraujančių mados tendencijų. Teikiame baldų pristatymo, surinkimo bei senųjų išvežimo paslaugas, garantinį servisą bei grąžinimo galimybę. Pastebime, jog tai – labai svarbu. Atvykęs įsigyti lovą ar sofą, neretai klientas pas mus vėliau įsigyja ir spintą, stalą, kėdes bei kitus reikalingus baldus“, – klientų įpročius pristato „Deinavos baldų“ vadovas.

Balansas tarp kainos ir kokybės

Aptarnavimo bei asortimento svarbą pirkėjams akcentuoja ir kitos „Žaliojoje galerijoje“ sėkmingai veikiančios baldų parduotuvės „InMondus“ komanda. Virš 900 kvadratinių metrų plote įsikūrusi, svetainės, virtuvės, miegamojo ir vaikų kambario baldų asortimentą siūlanti „InMondus“ savo prekes pristato visoje Lietuvoje, tokiu būdu sulaukdama daug pirkėjų iš kitų šalies miestų.

Parduotuvės atstovas pasakoja, jog populiariausių prekių kategorijos šiandien yra valgomojo stalai ir kėdės, virtuvės komplektai, sofos ir minkštieji kampai.

„Pirkėjai ieško balanso tarp kokybės ir kainos. Atkreipiame dėmesį, jog šiuo metu dominuoja modernus, minimalistinis stilius. Klientai ieško paprastumo, lengvo dizaino ir funkcionalumo. Šios tendencijos sukuria ramią ir tvarkingą namų aplinką“, – sako „InMondus“ vadovas Nojus.

Paklaustas apie tai, į ką rekomenduotų atkreipti dėmesį pirkėjams, ieškantiems naujų baldų, „InMondus“ vadovas išskiria suderinamumą.

„Pasirinkite baldus, kurie derėtų prie bendro jūsų namų stiliaus. Atsižvelkite į spalvų ir dizaino suderinamumą su kitais interjero elementais. Taip pat atkreipkite dėmesį į baldų funkcionalumą ir tai, ar jie atitinka jūsų gyvenimo būdo poreikius. Būtina užtikrinti, kad baldai ne tik atrodytų gerai, bet ir būtų patogūs bei funkcionalūs. Atsižvelkite į namų dydį, neperkraukite mažų erdvių su dideliais baldais arba atvirkščiai. Pasirinkite proporcingus ir tinkamus dydžius“, – pataria specialistas.

Namų poreikių oazė

Didelę baldų ekspoziciją „Žaliojoje galerijoje“ siūlanti „Mato baldų“ komanda teigia, jog apsilankę šioje vietoje pirkėjai patenka tarsi į savo poreikius atitinkančią apsipirkimo oazę.

„Smulkusis verslas turi privilegiją geriausiai pajausti ir greičiausiai prisitaikyti prie klientų poreikių. Baldai yra buities dalis, kuri žmogų supa nuolatos. Mes, baldus parduodantys verslai, turime būti itin jautrūs, įsiklausantys ir supratingi, kad galėtumėm žmogui padėti ir pasiūlyti tai, kas jį pradžiugins. Žaliosios galerijos rampa suformuota būtent taip, kad atlieptų kasdieninius pirkėjų norus, lūkesčius ar net problemas“, – sako „Mato baldų“ vadovas Giedrius.

Svarbiausia užduotis, pasak „Mato baldų“ vadovo, atrinkti skirtingų kartų pirkėjų lūkesčius pateisinsiančius gamintojus.

„Mūsų pirkėjai – skirtingų kartų atstovai, išgyvenę skirtingas patirtis, turintys skirtingas finansines galimybes, išsilavinimą. Pastebime, kad vyresnio amžiaus asmenims likęs įgūdis ieškoti tvirtumu, atsparumu, ilgaamžiškumu išsiskiriančių baldų, o jaunesnėms kartos – estetinio, jaukumą, šiltas emocijas kuriančių gaminių. Pavyzdžiui, tamsesnius, praktiškus audinius vis dažniau keičia šviesesni. Atitinkamai mūsų misija prisitaikyti prie kintančių poreikių ir pasiūlyti baldus, kurie džiugintų įvairaus amžiaus bei poreikių pirkėjus“, – sako „Mato baldų“ atstovas.

Nuo Lietuvos iki Malaizijos

„Žaliojoje galerijoje“ įsikūrusioje „Mato baldų“ parduotuvėje – baldai, atkeliaujantys ne tik iš Lietuvos ar kitų Europos šalių, bet ir iš tolimiausių pasaulio kampelių, tokių kaip Malaizija.

„Visuomet bandome surasti optimalius pasiūlymus, kurie suderintų kainą, kokybę, sintezę. Kiekvienas baldas ar jo gamintojas – neatsitiktinis. Prieš atsirinkdami tiekėjus, vykstame į jų gamyklą, įvertiname technologinę liniją, taikomus gamybos standartus, vertybes ir tik tuomet pradeda bendradarbiavimo procesą. Baldus renkame su didele meile ir šiluma, vildamiesi, jog tokiu būdu mūsų parduodami gaminiai pirkėjų namuose padės sukurti jaukumą, spinduliuos šiltas emocijas“, – sako baldų parduotuvės vadovas.

Dešimtys skirtingų apsipirkimo vietų

Apsilankiusių „Žaliojoje galerijoje“, Urmo bazėje lauks beveik trisdešimt skirtingų prekybos bei pramogų vietų. Ieškantys baldų ir kitų interjero elementų namams, čia ras ne tik „Deinavos baldus“, „InMondus“ ar „Mato baldus“, bet ir užuolaidų saloną „Klostė“, „Vivaldo baldus“, platų užuolaidų bei kilimų pasirinkimą parduotuvėje „InterDeco“, parduotuvę „Geram miegui“, „VIP baldus“, „Mato baldus Plius“, „Durų ir langų centrą“, „1000grindu.lt“ saloną,  „Tavo vizija“ bei „Baldų uoksas“, plytelių centrą „Varduva“ ir daugelį kitų vietų.

Kol tėvai apsipirkinėja, vaikai galės smagiai pramogauti čia įsikūrusioje žaidimų erdvėje „Smurflandas“.

„Žalioji galerija“ klientams atvira kiekvieną darbo dieną nuo 9 iki 18 val., šeštadieniais – nuo 9 iki 17 val., o sekmadieniais – nuo 9 iki 15 val. adresu Pramonės pr. 14, Kaunas.

Daugiau informacijos apie „Žaliąją galeriją“ galima rasti ČIA.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA