Kruvino išpuolio Laisvės alėjoje kaltinamieji atvesdinti į teismą | Kas vyksta Kaune

Kruvino išpuolio Laisvės alėjoje kaltinamieji atvesdinti į teismą

R. Tenio nuotr.

Trečiadienį Kauno apylinkės teisme įvyko pirmas posėdis dėl išpuolio Kaune, Laisvės alėjoje – kruvino išpuolio kaltinamieji atvesdinti į teismą. Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė Kauno apylinkės teismo atstovė, neatvykus vieno iš kaltinamųjų gynėjui, bylos nagrinėjimas buvo atidėtas.

„Šiandien Kauno apylinkės teisme vyko pirmas posėdis dėl vasarą Laisvės alėjoje įvykdyto išpuolio. Šioje byloje 6 asmenys kaltinami dėl viešosios tvarkos pažeidimo bei nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Neatvykus vieno iš kaltinamųjų gynėjui ir jam pateikus prašymą dėl nagrinėjimo atidėjimo, bylos nagrinėjimas buvo atidėtas“, – pranešė Kauno apylinkės teismo atstovė Tautvilė Merkevičiūtė.

Pasak teismo atstovės, posėdžio metu buvo identifikuoti kaltinamieji. Vieni kaltinamieji paklausti, ar pripažįsta kaltę dėl jiems inkrimuojamo nusikaltimo, teigė, kad kaltės nepripažįsta, kiti – jog savo poziciją pateiks vėliau.

Šiandien taip pat vyko posėdis dėl trijų kaltinamųjų kardomųjų priemonių. Nutartys dėl K. K. ir T. M. bus skelbiamos rytoj, dėl J. M. – 12 d.

Primename, kad bylos duomenimis, šių metų rugpjūčio mėnesį, dienos metu, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Kaune, Laisvės alėjoje, vienoje restorano lauko erdvėje, kaukėtų vyrų grupė užpuolė prie staliuko sėdėjusius keturis vyrus ir moterį.

Kaukėti asmenys kumščiais, metaliniais strypais, kastetais, peiliais ir kitais daiktais panaudojo prieš juos fizinį smurtą ir sutrikdė viešąją tvarką.

Ikiteisminį tyrimą organizavo Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos skyriaus prokurorė. Tyrimą atliko Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai.

Baudžiamoji byla perduota nagrinėti Kauno apylinkės teismo Kauno rūmams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA