Kaune ieškota 9-metė rasta gyva | Kas vyksta Kaune

Kaune ieškota 9-metė rasta gyva

Kauno AVPK nuotr.

Nuo sekmadienio vakaro Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pareigūnai kartu su pilietiškais kauniečiais vykdė dingusios devynmetės paiešką. Antradienio vakarą pranešta, kad mergaitė rasta gyva.

„Galim patvirtinti, kad mergaitė surasta gyva. Daugiau informacijos pateiksime 01.00 val. spaudos konferencijos metu“, – trumpai informavo Kauno apskr. VKP viešųjų ryšių atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Specialiai Agotos paieškoms sukurtoje „Facebook“ grupėje Raudonojo Kryžiaus atstovė Vytautė Stankevičienė apie 23.30 val. taip pat pranešė, kad mergaitė rasta.

„Ačiū visiems!!! Mergaitė rasta!!!“ – grupėje rašė V. Stankevičienė.

Naujienų portalui delfi.lt policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis patvirtino, kad mergaitę rado policijos pareigūnai, ji gyva ir sveika.

Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla teigė, kad mergaitė sąmoninga, vežama į Kauno ligoninę. R. Požėla patvirtino kad sulaikytas įtariamasis, jis nėra mergaitei artimas asmuo.

Nepilnametė dingo sekmadienio vakarą, kai išėjo iš namų esančių Kaune,. Paskutinė žinoma jos buvimo vieta buvo Chemijos g. esanti stotelė. Buvo paskelbta devynmetės paieška, į kurią prisijungė gausios policijos pajėgos, savanoriai.

Daugiau informacijos žadame pateikti apie 01.00 val., po spaudos konferencijos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA