Kelininkai Kauno rajone šventė su trenksmu | Kas vyksta Kaune

Kelininkai Kauno rajone šventė su trenksmu

Antradienį į „Žalgirio“ rungtynes traukęs naujienų portalo skaitytojas pastebėjo Naujuosius metus primenantį reginį AB „Kelių priežiūra“ padalinyje Kauno rajone. Iš įmonės teritorijos į dangų šaudė fejerverkai – ką šventė kelininkai?

„Pamatyta bevažiuojant į „Žalgirį“ – „Kelių priežiūros“ naujamečio baliaus fejerverkų kulminacija“, – antradienio vakarą Kauno rajone, Pagiriuose išvystą vaizdą pakomentavo skaitytojas.

AB „Kelių priežiūra“ komunikacijos skyrius naujienų portalui dėkojo už suteiktą informaciją, administracija teigė nedelsiant susisiekusi su minėto padalinio vadovybe prašydama patvirtinti arba paneigti fejerverkais nutviekstos šventės faktą.

Pirminiais duomenimis, toks įvykis antradienį išties buvo – įmonės žiniomis, vieno darbuotojo artimieji atvyko pasveikinti jo asmeninės šventės proga. AB „Kelių priežiūra“ teigė neturinti nieko bendro su įvykiu ir apgailestaujanti dėl susiklosčiusios situacijos.

„Šiuo metu bendraujama su padalinio atstovais, vertinama, ar atsakingi asmenys tinkamai atliko savo pareigas, kontroliuojant pašalinių asmenų patekimą į teritoriją. Be to, darbuotojams dar kartą bus primintos galiojančios darbo taisyklės bendrovės teritorijoje“, – nurodoma „Kas vyksta Kaune“ siųstame komentare.

Primename, kad 100 proc. AB „Kelių priežiūra“ akcijų priklauso Lietuvos valstybei. Akcininko teises ir pareigas įgyvendina Susisiekimo ministerija, priimanti esminius sprendimus, susijusius su bendrovės veikla ir nuosavybe.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA