Kaunietis įspėja: pardavinėjama pavojinga produkcija, žmonės gali apsinuodyti | Kas vyksta Kaune

Kaunietis įspėja: pardavinėjama pavojinga produkcija, žmonės gali apsinuodyti

Skaitytojo nuotr.

„Rimi“ e-parduotuvėje apsipirkęs kaunietis liko nemaloniai nustebintas. Ekologiškos kvietinės tortilijos atkeliavo apsidengusios pelėsio pūkeliu. Vyras įspėja ir kitus „Rimi“ klientus – galima apsinuodyti.

„Prisegu, kokią produkciją pristato „Rimi“ e-parduotuvė Kaune. 3 vienetai pakuočių, visos buvo sandarios. Įspėkite žmones, kad apsinuodyti gali. Taip pat išmečiau ir visas kitas tortilijas (to paties serijinio numerio kitu užsakymu)“, – pirmadienį pirkinių nuotraukomis dalijosi skaitytojas.

Vyras pirmadienį taip pat teigė, kad dėl nekokybiško produkto „Rimi“ atstovams adresavo kelis laiškus, tačiau atsako taip ir nesulaukė, dėl to esą kreipėsi į Valstybinę maisto ir veterinarijos tarnybą bei žiniasklaidą.

Tortilijos / Skaitytojo nuotr.

Kaip antradienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo „Rimi Lietuva“ Ryšių su visuomene ir korporatyvinės atsakomybės vadovė Eglė Krasauskienė, už nekokybiškas prekes pinigai pirkėjui jau grąžinti, bus aiškinamasi, kodėl tokia situacija galėjo susiklostyti.

„Šiuo ypatingu šventiniu laikotarpiu tiek į mūsų parduotuves užsuka daugiau pirkėjų, tiek į klientų aptarnavimą kreipiasi itin daug klientų. Dėl itin didelio srauto laiškų ir skambučių – ne visada spėjame atsakyti taip greitai, kaip besikreipiantys tikisi. Apgailestaujame ir atsiprašome. Visuomet reaguojame į visus klientų nusiskundimus, šiuo atveju taip pat – jau grąžinome pinigus už kokybės standartų neatitikusią prekę.

Žinoma, visais tokiais atvejais susisiekiame su parduotuve, aiškinamės, kodėl tokia situacija galėjo susiklostyti, taip pat bendraujame su tiekimo skyriumi – klausiame tiekėjų, kodėl taip atsitiko ir kaip užtikrinti, kad to išvengtume ateityje“, – komentavo E. Krasauskienė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA