Skandalingasis L. Ballas – Kaune: nušvietė vizito planus | Kas vyksta Kaune

Skandalingasis L. Ballas – Kaune: nušvietė vizito planus

LaVaras Ballas ir Lietuvos krepšinio namų direktorė Gitana Kazakevičienė / V. Mačiulio nuotr.

Prieš kelerius metus su šeima Lietuvoje gyvenęs skandalingasis LaVaras Ballas vėl atvyko į Lietuvą. Šįkart amerikietis apsilankė Kaune ir atskleidė savo vizito planus.

Antradienio vakarą žurnalistas Vidas Mačiulis socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka iš greito maisto restorano Kaune, kur užfiksavo L. Ballą kartu su Lietuvos krepšinio namų direktore Gitana Kazakevičiene.

„Ekscentriškasis amerikietis LaVaras Ballas, kuris prieš ketverius metus kartu su savo šeima gyveno Lietuvoje, kai jo sūnūs žaidė už „Prienų“ komandą, vėl Kaune… Netikėtą svečią nufotografavau su Lietuvos krepšinio namų direktore Gitana Kazakevičiene“, – feisbuke rašė V. Mačiulis.

V. Mačiulis naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistei atskleidė L. Ballo vizito Lietuvoje planus – į mūsų šalį jis atvyko verslo reikalais, greičiausiai, dėl sportinių marškinėlių, kuriais prekiaudavo.

Beje, į Lietuvą atvykęs amerikietis apsistojo ne Kaune, o viename šalies kurorte – visą savaitę jis gyveno Birštono SPA. Trečiadienį jau išskrenda atgal į JAV.

„LaVaras apžiūrėjo Krepšinio namus, nes jam įdomi mūsų istorija. Su lietuviais broliais dvyniais, kurie jau gyvena Kaune, bendravo ir nusifotografavo…“ – L. Ballo pasisvečiavimo Kaune detales praskleidė V. Mačiulis.

V. Mačiulio nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

L. Ballas prasitarė ir apie savo sūnus bei jų tolimesnę krepšinio karjerą – teigė, kad visi trys žais vienoje, Šarlotės „Hornets“ komandoje. Ši JAV Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) ekipa yra įsikūrusi Šarlotėje, Šiaurės Karolinos valstijoje. Nedidelė komandos dalis po įspūdingo birželio sandorio tebepriklauso krepšinio legendai Maiklui Džordanui.

Primename, kad skandalingųjų L. Ballo sūnūs LiAngelo ir LaMelo savo profesionalų karjeras pradėjo Lietuvoje, 2018 m. pasirašę sutartį su Prienų-Birštono „Vytautu“. Broliams Ballams pasirašius kontraktą, Prienų ir Lietuvos vardas per kelias valandas nuvilnijo Jungtinių Valstijų žiniasklaidoje, televizijos pranešėjams vis bandant teisingai ištarti miesto ar klubo, kuriame jie žais, pavadinimą.

Krepšininkų pavardė išgarsėjo dėl aštrialiežuvio jų tėvo LaVaro bei brolio Lonzo žaidimo NBA. Kai kurie žmonės šiuos skandalistus lygino net su JAV garsenybių Kardashianų šeima.

2018-aisiais su savo sūnumis Lietuvą palikęs L. Ballas už Atlanto žėrė kaltinimus Prienų-Birštono „Vytauto“ krepšininkams. Pasak milijonieriaus, komandos vyresnieji žaidėjai taip pavydėjo jo atžaloms populiarumo, net juos ir apvogė.

Anot Ballų šeimos galvos, jie tąsyk „Vytauto“ drabužinėje pasigedo LaMelo vardinių sportinių batelių, kurie oficialioje „Big Baller Brand“ svetainėje kainuoja apie 400 JAV dolerių. JAV žiniasklaidoje LaVaras nesibodėjo rėžti ir kitų skambių kalbų. Pavyzdžiui jis tvirtino, kad jo sūnūs anksčiau nei LeBronas Jamesas taps krepšinio milijardieriais.

Dar po metų, 2019-aisiais, iš „Los Angeles Lakers“ išprašytas ir į „New Orleans Pelicans“ klubą išsiųstas LaMelo JAV radijo laidoje apie Lietuvą atsiliepė itin niūriai.

„Lietuva buvo tikrai slegianti. Buvau ten, kai lankiau šeimą. Tikrai to nedaryčiau daugiau. Tiesiog, jūs buvote ten? Ten visi niūrūs, niekas nesišypso. Tiesiog atrodo, kad visi nekenčia fakto, kad tu ten esi. Supratau, kad turiu iš ten kuo greičiau nešdintis“, – nusivylimą mūsų šalimi reiškė LaVaro jaunėlis.

L. Ballas iš tikrųjų stengėsi kuo mažiau bendrauti su lietuviais, atsisakė duoti interviu, visą laiką slapstėsi už realybės šou filmavimo grupės apsaugos darbuotojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA