Kauno įmonė „Audimas Supply“ atleidžia 28 darbuotojus | Kas vyksta Kaune

Kauno įmonė „Audimas Supply“ atleidžia 28 darbuotojus

ELTA 2023/11/13 13:45
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Nutrūkus kontraktui su vienu iš įmonės užsakovų, „Audimas Supply“ praneša mažinanti gamybos pajėgumus Lietuvoje ir koncentruojasi į gamybą Moldovoje ir Ukrainoje.

„Reaguojant į prarastą kontraktą su klientu, turime optimizuoti procesus, kad užtikrintume įmonės pelningumą. Tai neišvengiamas žingsnis „Audimas Supply“ konkurencingumo augimui. Lietuvoje ir toliau vystome ir išlaikome aukštos kompetencijos specialistų darbo vietas. Gamybos procesus koncentruojame už Lietuvos ribų“, – pranešime sakė įmonės direktorė Inga Dumbliauskienė.

Šiuo metu „Audimas Supply“ iš viso dirba 136 darbuotojai.

„Keičiantis tekstilės rinkos tendencijoms Vakarų Europoje, keičiasi ir aprangos prekių užsakymo kiekiai. Mes esame pasiruošę reaguoti į rinkos pokyčius ir imtis veiksmų, kad išliktume lankstūs ir orientuoti į pelningumą“, – sakė I. Dumbliauskienė.

UAB „Audimas Supply“ yra viena iš AB „Audimas“ grupei priklausančių įmonių, vykdanti užsakomąją sporto ir laisvalaikio drabužių gamybą Europos ir Lietuvos įmonėms.

ELTA primena, kad drabužių gamyba užsiimanti Kaune įsikūrusi „Audimas Supply“ apie ketinimą atleisti dalį darbuotojų Užimtumo tarnybą informavo rugpjūtį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA