Skaudi avarija Aleksote: motociklas lūžo per pusę | Kas vyksta Kaune

Skaudi avarija Aleksote: motociklas lūžo per pusę

Pirmadienio vakarą Aleksoto mikrorajone, prie Aleksoto turgaus, esančio Veiverių gatvėje, įvyko skaudi lengvojo automobilio ir motociklo avarija – motociklas lūžo per pusę, jo vairuotojas atsidūrė Kauno klinikose.

„Aleksoto turgus, mocas į dvi dalis…“ – „Kas vyksta Kaune“ grupėje dalijosi kaunietis.

Su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ nuotraukomis iš avarijos vietos pasidalijęs vyras taip pat pastebėjo, jog šalia įvykusios motociklo ir automobilio avarijos įvyko ir dar vienas eismo įvykis – susidūrė du automobiliai.

Kauno apskrities policijos komisariato (AVPK) budintis pareigūnas informavo, kad pranešimas apie motociklo ir lengvojo automobilio avariją gautas 19.39 val.

„Citroen automobilis, vairuojamas moters (gim. 1957 m.) susidūrė su motociklu, vairuojamu vyro (gim. 2003 m.). Avarijos aplinkybės dar nustatinėjamos“, – komentavo Kauno AVPK budintis pareigūnas.

Kauno AVPK duomenimis, vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs. Motociklo vairuotojas dėl galimų sužalojimų išvežtas į gydymo įstaigą.

Kaip naujienų portalui pakomentavo Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) budinti gydytoja, 20-metis motociklo vairuotojas buvo sąmoningas, išvežtas į Kauno klinikas. Informacijos apie patirtus motociklininko sužalojimus budinti gydytoja teigė negalinti atskleisti.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA