Kauniečiai imasi už galvos: su vaiku negalime niekur eiti | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai imasi už galvos: su vaiku negalime niekur eiti

Kauniečiai beda pirštu į problemą – 9-ojo Forto gatvėje nėra šaligatvio, o tai tėvams su mažais vaikais sukelia rūpesčių. Savivaldybės atstovas skėsčioja rankomis, kad šioje vietoje įrengti šaligatvį nėra galimybės.

Į naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi skaitytojas, pasidalijęs vaizdais iš 9-ojo Forto gatvės. Kaip teigia, šaligatvio nebuvimas čia sukelia nemenkų iššūkių tėvams su mažais vaikais.

„Turiu mažametį ir su juo negalime niekur eiti. O kai reiks jam vėliau vienam vaikščioti?.. Net nežinau ką reiks daryti.

Kaimynė su vežimuku, tai jai čia išvis yra košmaras. Maksimalus greitis 40, bet turbūt tik aš vienas čia važiuoju tokiu greičiu“, – mintimis dalijosi kaunietis.

Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis naujienų portalui pakomentavo, kad šią problemą žino, tačiau galimybių jai išspręsti nėra.

„Žinome šią problemą, bet šioje vietoje fiziškai nėra galimybės įrengti šaligatvio. Kai buvo asfaltuojama gatvė, jau tada buvo sprendžiamas šis klausimas, bet nebuvo rasta galimybių įrengti šaligatvį dėl šlaitų.

Toliau ieškosime galimybių kaip įrengti šaligatvį, kuris šioje vietoje tikrai reikalingas, galbūt išplatinant kelkraštį“, – svarstė A. Pakalniškis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA