Penktadienį Kaune prasidės šiurpūs nuotykiai: kviečia į „Helovyną Ąžuolyne“ | Kas vyksta Kaune

Penktadienį Kaune prasidės šiurpūs nuotykiai: kviečia į „Helovyną Ąžuolyne“

Organizatorių nuotr.

Šį penktadienį, spalio 27 dieną, vartus atveria vienintelis Helovyno parkas Kaune – „Helovynas Ąžuolyne“. Siaubo kambarys ir takas, Pasakų namelis, Makiažo kambarys, Moliūgų dirbtuvės ir net kinas – tik dalis paruoštų pramogų. Kauniečiai ir miesto svečiai Ąžuolyne įsikūrusiame Helovyno parke bus laukiami visomis savaitės dienomis iki pat lapkričio 5-osios.

„Mažus ir didelius aštrių pojūčių gerbėjus kviečiame į Ąžuolyno Helovyno parką, kuriame atgis Helovyno dvasia, o šiurpios nakties paslaptys lauks visų, kurie išdrįs jų ieškoti. Vieną kartą metuose mėgaukitės kelione po tamsos ir nežinomybės karalystę. Apsilankymas joje taps nepamirštama jūsų patirtimi, tad jei esate pasiruošę – atverkite parko vartus ir leiskite Helovyno nuotykiams prasidėti!“ – užsukti kvietė parko įkūrėjai.

Atgijęs košmaras Siaubo kambaryje

Kelionę po Helovyno parką rekomenduojama pradėti nuo apsilankymo Siaubo kambaryje. Jame galėsite tyrinėti šiurpą keliančius koridorius, kuriuose kiekvienas kampelis slepia vaiduokliškus apsireiškimus, grėsmingas paslaptis ir netikėtumus.

Šis kambarys – atgijęs košmaras, kuriame baimė tyko už kiekvieno kampo.

Siaubo kambaryje rekomenduojama apsilankyti ne jaunesniems nei 13 metų vaikams.

Legenda, kuri privers veikti vaizduotę

Jei jausitės drąsūs, galėsite leistis giliau į parko mišką, kur jūsų lauks Siaubo takas. Čia pasitiks legenda apie šiurpią Helovyno istoriją ir tragiškai dingusius žmones, kurie kiekvieną Helovyno šventę grįžta į gyvųjų pasaulį.

Organizatorių nuotr.

Siaubo takas – vieta, kur viešpatauja tamsa ir gimsta tamsiausios jūsų baimės, o jūsų vaizduotė gali nevaržomai veikti. Ar išdrįsite pereiti jį visą?
Rekomenduojama nuo 13 m. Takas veiks tik sutemus.

Pasakų ir paslapčių pasaulis

Pramogų Helovyno parke netruks ir mažesniems. Pasakų namelyje kartu su talentingais pasakotojais bus galima kurti baisias istorijas, kurios nukels į vaiduoklių, neramių dvasių ir neatskleistų paslapčių pasaulį.

5-10 metų vaikai kviečiami susirinkti prie mirgančių žvakių šviesos, klausyti ir kurti pasakas, kurios užburs kiekvieno vaizduotę.

Pasakų namelis veiks savaitgaliais, pasakų kūrimo laikai bus nurodyti „Facebook“ renginyje čia.

Makiažo kambarys

Tyrinėjant parką verta užsukti ir į Helovyno makiažo kambarį, kur profesionalūs meistrai papuoš jus blizgučiais, veido grimu ar laikinomis tatuiruotėmis.

Taip susilieti su parko dvasia ir prisijungti prie Helovyno mirusiųjų karalystės galės visos amžiaus grupės.

Kviečia į Moliūgų dirbtuves

Atsikvėpti nuo visų baisybių bus galima parko Moliūgų dirbtuvėse.

„Čia galėsite išlaisvinti savo kūrybiškumą ir pasigaminti tobulą žibintą. Parko komanda padės jums atlikti visą procesą! Moliūgus galėsite įsigyti vietoje ir parsinešti namo arba palikti Moliūgų kiemelyje“, – atskleisti skobimo talentą kvietė Helovyno parko įkūrėjai ir pridūrė, kad ši pramoga tinkama taip pat visoms amžiaus grupėms.

Intriguojantys ir šiurpūs filmai

Saulei nusileidus, Helovyno parkas kvies aplankyti ir Siaubo kino teatrą.

„Įsitaisykite patogiai, užsisakykite spragėsių ir žiūrėkite kultinius siaubo filmus, kurie tikrai privers jūsų kūnus įsitempti, o širdis plakti greičiau.

Nesvarbu, ar tai būtų praeities klasika, ar šiuolaikinis siaubo filmas, pasinerkite į įtampos ir baimės pasaulį ir dalinkitės įspūdžiais su kitais aštrių pojūčių mėgėjais“, – intrigavo Helovyno parko Kaune įkūrėjai.

Anot jų, kiekvieną dieną lauks vis kitas kino filmas, o savaitgaliais iki 18 val. kino filmų repertuaras bus skirtas vaikams.

Filmų sąrašą bus galima rasti čia. Kino seansai vyks uždaroje patalpoje, po stogu.

Veiks visomis savaitės dienomis

Helovyno parkas Ąžuolyne (Vydūno al. 4) veiks spalio 27-lapkričio 5 dienomis.

Pirmadieniais-penktadieniais – nuo 17 iki 22 val.

Šeštadieniais-sekmadieniais – nuo 14 iki 22 val.

Vaikams iki 5 metų įėjimas į „Helovyną Ąžuolyne“ nemokamas! Už mažamečių priežiūrą bei saugumą atsakingi tėvai.

Daugiau apie renginį čia, bilietus platina kakava.lt – įsigyti galima čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA