Rudeninė spintų revizija menininkų namuose | Kas vyksta Kaune

Rudeninė spintų revizija menininkų namuose

Mainytuvės./Organizatorių nuotr.

Spalio 12 d., nuo 18 iki 21 val. visas ir visus kauniečius kviečia nemokama „Rudeninė spintų revizija su Giver Tag“ Kauno menininkų namuose (V. Putvinskio g. 56-1, Kaunas).

Tvarios mados dizainerė Olesia Les čia skaitys paskaitą „Sezoniniai trendai. Kaip pasirinkti protingai?“

„Mūsų gyvenimai jau seniai pavaldūs ne tik gamtos sezonų, bet ir mados vėjų kaitai. O ruduo, ko gero, tikras atsinaujinimo metas ne tik mados novatoriams, bet ir kiekvienam iš mūsų. Ar tvarumui ir mados tendencijoms gali būti pakeliui? Tikrai taip! Atsinaujinimas yra visiškai natūralus procesas ir gamtos mylėtojams tikrai nereikia jo bijoti kalbant apie garderobą. Svarbu žinoti kaip atskirti sau tinkamus tendencijas, kaip juos sujungti su jau esamais spintos drabužiais, kaip paskirstyti biudžetą garderobo atnaujinimui bei kaip tinkamai atsisveikinti su „senienomis”. Apie viską kalbėsime mainytuvių metu ir, perpratę mados tendencijas, būsime pasiruošę ne tik rudens, bet ir kitų sezonų atsinaujinimams“, – sako O. Les.

Mainytuvių-atiduotuvių taisyklės:

Renginio metu renginio dalyviai turės galimybę atiduoti ir išmainyti savo geros būklės, tačiau nenešiojamus, pabodusius, bet vis dar gerus drabužius, papuošalus bei galanteriją.

Daiktai turi būti geros būklės, tvarkingi.

Su savimi galima turėti tiek daiktų, kiek norisi, o visi atsinešti daiktai tampa visų.

Neišmainytus daiktus prašysime pasiimti su savimi.

Jeigu turite savo kabyklų, pakabų, pasiimkite su savimi.

Dalimi kabyklų ir pakabų mes pasirūpinsime, bet negalėdami planuoti srauto žmonių, 100 proc. garantuoti visiems kabyklų negalime.

Būtina registracija į renginį čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA