Šventinis futbolo savaitgalis Lietuvoje: Kaune – pasaulio ir Lietuvos legendų rungtynės | Kas vyksta Kaune

Šventinis futbolo savaitgalis Lietuvoje: Kaune – pasaulio ir Lietuvos legendų rungtynės

Organizatorių nuotr.

Paskutinį rugsėjo mėnesio savaitgalį Kaune šurmuliuos futbolas – rugsėjo 30 bei spalio 1 dienomis miestelėnų bei miesto svečių laukia dar nematyta futbolo šventė.

Spalio 1 dieną, sekmadienį, Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvyks šio sezono LFF taurės turnyro finalas. Jau dabar aišku, jog jis bus įsimintinas, nes nė viena iš trofėjų dar galinčių iškovoti komandų FK „TransINVEST“ bei FA „Šiauliai“ taurės virš galvų kėlusi nėra.

O dieną prieš tai, rugsėjo 30-ąją, LFF kartu su Kauno miesto savivaldybe bei FIFA dovanoja dar vieną įspūdingą reginį Dariaus ir Girėno stadione – pasaulio legendų rungtynes su legendiniais Lietuvos futbolininkais.

Vaizdo reportažas iš renginio pristatymo.

„Šiais metais minime mūsų narystės FIFA organizacijoje šimtmetį, tad norėjome jį paminėti įsimintinai. Su Kauno miesto savivaldybe bei FIFA pritarimu nusprendėme, jog toks mačas tarp legendinių pasaulio bei Lietuvos futbolininkų – bene geriausia dovana mūsų futbolo sirgaliams“, – kalbėjo LFF prezidentas Edgaras Stankevičius.

LFF taurės finalas / Organizatorių nuotr.

Jau dabar yra patvirtintos kai kurios pavardės, kurias Lietuvos futbolo sirgaliai paskutinį rugsėjo savaitgalį galės išvysti Kaune.

Tarp jų – ne vienas pasaulio, Europos čempionas, taip pat ir Čempionų lygos nugalėtojai – tai yra tokios pasaulinio lygio žvaigždės, kaip Carlesas Puyolis, Javieras Mascherano, Davidas Trezeguet, Dida, Emmanuelis Petit, Ricardo Quaresma, Michelis Salgado, Nuno Gomesas ir kiti.

Verta paminėti, kad vis sparčiau pildosi ir Lietuvos legendų rinktinės sąrašas šioms rungtynėms. Jau dabar aišku, jog rungtynėse dalyvaus žinomi legendiniai Lietuvos futbolininkai, kaip Marius Stankevičius, Andrius Skerla, Edgaras Jankauskas, Deividas Šemberas, Arūnas Klimavičius, Darvydas Šernas, taip pat žiūrovai išvys ir Valdą Ivanauską bei Arminą Narbekovą.

Carlesas Puyolis / Organizatorių nuotr.

Abi dienas sirgalių stadione taip pat lauks šventiniai žinomų atlikėjų koncertai bei kitos pramogos.

Primename, kad Lietuvos ir FIFA legendų rungtynės vyks rugsėjo 30 dieną nuo 17.30 val. Kauno Dariaus ir Girėno stadione.

Tuo tarpu spalio 1-ąją nuo 17.30 val. startuos LFF taurės finalo dvikova, kurioje dėl trofėjaus susikaus FK „TransINVEST“ bei FA „Šiauliai“.

Vienas bilietas galioja į abi dienas.

Bilietus galite įsigyti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA