Siaubinga avarija Kaune: per susidūrimą sužalota daugiau nei 10 žmonių | Kas vyksta Kaune

Siaubinga avarija Kaune: per susidūrimą sužalota daugiau nei 10 žmonių papildyta: mikroautobuso viduje buvo 4 žmonės prispaustomis kojomis

Trečiadienio rytas Kaune prasidėjo skaudžia nelaime. Per sunkvežimio ir mikroautobuso susidūrimą sužalota daugiau nei 10 žmonių.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, šiandien apie 5.40 val. Kaune, Raudondvario plente, susidūrė sunkvežimis, vairuojamas 1969 metais gimusio vyro ir maršrutinis mikroautobusas, vairuojamas 1967 metais gimusio vyro.

Pirminiais pareigūnų duomenimis, į gydymo įstaigą dėl įvairių sužalojimų pristatytas sunkvežimio vairuotojas bei 12 mikroautobuso keleivių. Liudininkų teigimu, mikroautobuse buvo apie 20 žmonių.

Šiuo metu policijos pareigūnai įvykio vietoje reguliuoja eismą. Aiškinasi įvykio aplinkybes. Vairuotojai buvo blaivūs.

„Rugsėjo pradžioje eismas tampa itin intensyvus, todėl prašome vairuotojų neskubėti, būti atidiems ir linkime saugiai pasiekti kelionės tikslą“, – teigė pareigūnai.

Papildyta 08.39 val.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, mikroautobuso viduje buvo 4 žmonės prispaustomis kojomis, dar 8 žmonės gulėjo šalia ant žemės.

Gelbėjimo įranga ugniagesiai išlaisvino 4 žmonės, jie buvo paguldyti ant neštuvų ir perduoti medikams, dar 8 lauke buvę sužaloti žmonės taip pat išvežti į gydymo įstaigą.

Papildyta 08.15 val.

Kaunietis praneša ir apie dideles spūstis, kurios trečiadienio rytą kausto Kauną.

„Milžiniškos spūstys į visas puses. Važiuoju kiekvieną dieną. Taip nebūna“, – skundėsi vyras.

Spūstys Kaune / Skaitytojo nuotr.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA