Naujas BBQ restoranas Kaune: atidarymo proga staigmenos visą savaitgalį! (foto) | Kas vyksta Kaune

Naujas BBQ restoranas Kaune: atidarymo proga staigmenos visą savaitgalį! (foto)

„Amigo BBQ“, Osman Delgado / Organizatorių nuotr.

Kiek daugiau nei prieš metus atsidaręs virtualus restoranas „Amigo BBQ“ pagaliau kauniečiams atveria ir fizines duris. Jau nuo rugpjūčio 26 d. miestiečiai ir miesto svečiai galės lankytis dar dažais kvepiančiame meksikietiškame BBQ restorane netoli Kauno pilies, Jonavos g. 32A.

Meksikietį Osman‘ą Delgado maistas lydėjo visą gyvenimą. Dar gyvenant Meksikoje kartu su tėvais, kiekvieną savaitgalį į jo namus prigūžėdavo draugų, norinčių ne tik smagiai praleisti laiką, bet ir skaniai pavalgyti grilyje kepto maisto.

Kiekvieną savaitgalį organizuojami Carne Asada (jautienos kepimo grilyje) susibūrimai, malonūs pašnekesiai prie kepto maisto Osman‘ą įkvėpė atidaryti tikrą BBQ restoraną.

Restorano durims atverti prireikė 15-os metų

Nuosavo restorano mintis Osman‘ui gimė dar 2009 metais. Supratęs, kad ne tik mėgsta gaminti grilyje, bet ir tai, kad jam tai daryti sekasi, jis pagaliau ryžosi savo hobį paversti verslu. Deja, bet Osman‘ą pasitiko didelė konkurencija: BBQ restoranų daug, tad norint būti geresniam, reikia žinoti daugiau.

Žinių troškimas meksikietį nunešė ne tik į skirtingus Meksikos, bet ir į Amerikos regionus, Argentiną, Ispaniją, Urugvajų, galiausiai – Europą. Gilindamas maisto gaminimo žinias Osman‘as dirbo samdomą darbą, kuris jį 2019-tųjų žiemos viduryje nuvedė į iki tol negirdėtą šalį – Lietuvą.

„Amigo BBQ“, Osman Delgado / Organizatorių nuotr.

„Sniegas ir didelis šaltis man buvo naujiena, – pasakoja meksikietis – bet praėjus šiek tiek laiko ne tik išmokau su tuo gyventi, bet net ir pamilau lietuvišką žiemą!“.

Po poros metų, 2021-aisiais Osman‘as dalyvavo Vilniuje vykusiame didžiausiame grilio mėgėjų festivalyje Baltijos šalyse – „Lithuania grilling & smoking“ kaip tiesiog lankytojas, o kitais metais ten jau darbavosi pats. Festivalio metu meksikietis pajuto, kad jau metas, kad būtent Lietuva yra ta šalis, kurioje jo penkiolikos metų svajonė pagaliau virs realybe.

„Amigo BBQ“ – vieta visiems amigos

„Amigo BBQ“ – tai ne tik restoranas. Osman‘as tiki, kad grilis turi magišką galią suburti visus amigos į vieną vietą kur liejasi pokalbiai, aidi juokas ir čirška šonkauliukai, tad „Amigo BBQ“, pirmiausiai, yra vieta draugams.

Modernus interjeras ir meksikietiško grilio kvapai sukuria stebuklingą atmosferą. Su meile ir didžiuliu užsidegimu rankų darbo rūkykloje, kurios dizainą sukūrė pats Osman‘as, o jo draugas šią idėją įgyvendino, čirškinamas maistas ypatingas.

Sultingi BBQ kiaulienos šonkauliukai, burnoje tirpstanti kiaulienos šoninė, BBQ sumuštiniai, vegetariški buritai – tai, ką kauniečiai ir miesto svečiai jau gali ragauti ne tik savo namuose, užsisakydami maistą per „Bolt“ ar „Wolt“ programėles, internetinėje restorano svetainėje, „Facebooke“, bet ir pačiame restorane jau nuo šio šeštadienio, rugpjūčio 26 d.

„Amigo BBQ“ restoranas / Organizatorių nuotr.

15-os metų patirtis iš viso pasaulio, pačios geriausios maisto gaminimo grilyje technikos, naminis „Amigo BBQ“ padažas ir specialus marinatas abejingų nepaliks.

Susitikim Jonavos g. 32A jau šį savaitgalį!

Kviečiame paskutinį vasaros savaitgalį praleisti kartu su draugais ir puikiu maistu! Visi amigos kviečiami į fizinio restorano „Amigo BBQ“ atidarymą rugpjūčio 26–27 dienomis Jonavos g. 32A, Kaune („Google Maps“ paieškoje veskite „Amigo BBQ“).

Visą savaitgalį apsilankiusiųjų lauks staigmenos ir pats tikro BBQ meistras Osman‘as Delgado.

Restorano durys atviros trečiadieniais–sekmadieniais nuo 11.00 iki 17.00 valandos.

Iki pasimatymo, amigo!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA