Greta Kauno geležinkelio stoties liepsnose paskendo automobilis | Kas vyksta Kaune

Greta Kauno geležinkelio stoties liepsnose paskendo automobilis papildyta

Skaitytojo nuotr.

Ankstų trečiadienio rytą į M. K. Čiurlionio gatvę skubėjo ugniagesiai. Pranešta apie stovėjimo aikštelėje užsiliepsnojusį automobilį.

„Šįryt geležinkelio stoty degė automobilis, buvo ugniagesiai ir policija“, – apie 06.35 val. pranešė skaitytoja. Nuotrauka iš nelaimės vietos pasidalijo dar vienas kaunietis.

Pranešimo apie degantį automobilį Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė 05.33 val. Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai nustatė, kad degė „Volkswagen Passat“ automobilis.

Nelaimės metu sudegė galinė automobilio dalis. Apie nukentėjusius asmenis nepranešama. Įvykio aplinkybės nustatinėjamos.

Papildyta rugpjūčio 24 dieną 09.10 val.

Policijos departamento duomenimis, rugpjūčio 23 d. apie 5. 30 min. Kaune, M. K. Čiurlionio g., automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilyje „VW Passat“ (pagamintas 2001 m.) kilo gaisras, kurio metu automobilis sudegė bei apdegė šalia stovėjęs automobilis „Mercedes Benz C220“ (pagamintas 2006 m.).

Nuostolis nustatinėjamas. Įtariamasis (gim. 1995 m.) dėl sveikatos sutrikimo paguldytas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 2 d. – Turto sunaikinimas ar sugadinimas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA