Kaunietė Brastos gatvėje kas vakarą pastebi „triukus“: iki nelaimės trūksta labai mažai | Kas vyksta Kaune

Kaunietė Brastos gatvėje kas vakarą pastebi „triukus“: iki nelaimės trūksta labai mažai

Praėjusį pirmadienį, liepos 24 dieną, naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja pasidalijo vaizdo įrašais iš Brastos gatvės, kurioje, kaip teigia, kas vakarą pastebi pavojingai motorolerius vairuojančius nepilnamečius.

„Kas vakarą Brastos gatvėje siautėja nepilnamečiai su motoroleriais. Iki nelaimės trūksta labai mažai. Susirenka 5-10, filmuojasi, atlieka „triukus“. Visgi vaikai, įdomu, ar jų tėvai žino ką jie išdarinėja“, – vaizdo įrašais iš Brastos gatvės dalijosi moteris.

Portalo skaitytoja chuliganišką motorolerių vairavimą užfiksavo vėlyvą pirmadienio vakarą, tačiau, anot jos, tokie pasivažinėjimai, kai keliamas pavojus tiek sau, tiek kitiems eismo dalyviams, pasikartoja kone kas vakarą.

Kaip naujienų portalą informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (AVPK), apie minimą atvejį pranešimas nėra gautas, nors policijos pareigūnai dėl chuliganiško transporto priemonių vairavimo gauna pranešimų iš įvairių Kauno apskrities vietų.

„Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 420 str. 2 d. (Chuliganiškas vairavimas, t. y. pavojų eismo saugumui arba savo ar kitų žmonių saugumui keliantis Kelių eismo taisyklių pažeidimas dėl chuliganiškų paskatų).

Už tai gresia bauda vairuotojams nuo keturių šimtų penkiasdešimt iki penkių šimtų penkiasdešimt eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo septynių šimtų penkiasdešimt iki vieno tūkstančio eurų“, – praneša Kauno AVPK.

Šio sezono metu yra užfiksuoti 8 mopedų vairuotojai, kurie vairavo savo transporto priemones keldami pavojų eismo saugumui iš chuliganiškų paskatų.

Policijos pareigūnai aktyviai vykdo prevencines priemones ir taip pat ragina užfiksavus KET pažeidimą (-us), informuoti per e.policija.lt.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA