Automobilio ieškantys kauniečiai kviečiami į „Polizinginiai automobiliai“ naujo salono atidarymą | Kas vyksta Kaune

Automobilio ieškantys kauniečiai kviečiami į „Polizinginiai automobiliai“ naujo salono atidarymą

„Polizinginiai automobiliai“ / R. Tenio nuotr.

Plačiu, iš Europos šalių atkeliaujančių mažai naudotų automobilių asortimentu išsiskiriantys „Polizinginiai automobiliai“ skelbia atveriantys naujo salono duris Kaune, adresu Pramonės pr. 101. Į oficialų atidarymą birželio 9 dieną įmonė kviečia visus kauniečius, norinčius atnaujinti savo automobilį ar automobilių parką.

Kviečia įvertinti pasiūlymus gyvai

Polizinginiai automobiliai“ siūlo patikrintus naudotus automobilius, į Lietuvą atkeliaujančius iš kitų Europos šalių vos pasibaigus lizingo laikotarpiui. Tokiu būdu pirkėjams užtikrinama rinkoje gera automobilio kaina, aiški ir patikima jo priežiūros istorija bei suteikiama metų garantija.

„Polizinginiai automobiliai“ / R. Tenio nuotr.

Birželio 9-ąją, penktadienį, Kaune, adresu Pramonės pr. 101 duris atversiantis naujasis „Polizinginiai automobiliai“ salonas – pirmasis Kaune ir jau ketvirtas šalyje. Jau kurį laiką fiziniai įmonės padaliniai veikė Vilniuje, Klaipėdoje ir Marijampolėje.

„Salono atidaryme laukiame visų Kauno bei Kauno rajono gyventojų bei įmonių, norinčių atsinaujinti savo automobilį ar automobilių parką, įvertinti mūsų galimus pateikti pasiūlymus, savo galimybes pirkti ar tiesiog pasikonsultuoti. Pirkėjams siūlome tik patikrintus, techniškai sutvarkytus automobilius, kurie iki tol buvo prižiūrėti autorizuotuose Europos servisuose. Atitinkamai, visiems automobiliams suteikiame metų garantiją, o tai įprastai naudotoms transporto priemonėms – nebūdinga“, – sako įmonės vadovas Artūras.

Kauno salono aikštelėje lankytojų lauks kelios dešimtys skirtingų transporto priemonių, kurias apžiūrėti padės bei į aktualius klausimus atsakys ilgametę patirtį rinkoje turintys „Polizinginiai automobiliai“ pardavimų atstovai.

Atidarymo dieną lankytojai laukiami bet kuriuo metu nuo 14 iki 20 val.

Atpirks senąjį ir suras naują

Neradus norimo automobilio esamame salono transporto priemonių parke, klientams siūloma ir jo suradimo paslauga. „Polizinginiai automobiliai“ komanda kasdien dirba patikimuose Europos polizinginių automobilių aukcionuose, kur gali lengvai ir greitai surasti pirkėjų poreikius atitinkančius automobilius.

„Aukcionuose kasdien pristatoma apie 10 tūkst. skirtingų automobilių. Pirkėjui išsakius savo poreikius bei galimybes, mes surandame ir užsakome norimą automobilį. Klientą jis pasiekia per 1-2 mėnesius nuo užsakymo jau techniškai sutvarkytas ir visapusiškai paruoštas eksploatavimui“, – sako „Polizinginiai automobiliai“ vadovas.

„Polizinginiai automobiliai“ / R. Tenio nuotr.

Įmonė siūlo ir senojo automobilio keitimo paslaugą. Pirkėjui pateikus užklausą, „Polizinginiai automobiliai“ komanda įvertina senojo automobilio kainą, kurią klientas gali panaudoti naujojo pirkimui.

„Dirbame ir su visomis šalyje veikiančiomis lizingo bendrovėmis, tad pirkėjai gali lanksčiai pasirinkti jiems priimtiniausią atsiskaitymo už naująjį automobilį būdą“, – sako vadovas Artūras.

Ilgalaikė automobilio nuoma

Tinkamą sprendimą įmonės komanda gali pasiūlyti ir tiems fiziniams bei juridiniams klientams, kuriems aktualu tik automobilio eksploatavimas tam tikrą laiko periodą.

„Siūlome ir ilgalaikės automobilio nuomos paslaugą. Tai ypač aktualu įmonėms, kurios automobilių lizinguoti nenori“, – sako „Polizinginiai automobiliai“ atstovas.

„Polizinginiai automobiliai“ / R. Tenio nuotr.

Rinkoje „Polizinginiai automobiliai“ veikia jau beveik 20 metų kaip įmonės „Gelgotos transportas“ dalis. Naująjį saloną Kaune gyventojai gali aplankyti nuo birželio 9 dienos adresu Pramonės pr. 101. Atidarymo dieną lankytojai laukiami nuo 14 iki 20 val. Vėliau, kitomis darbo dienomis – nuo 9 iki 18 val. bei šeštadieniais – nuo 10 iki 15 val.

Patikusius automobilius salone galima ne tik gyvai apžiūrėti, bet ir sutarti laiką bandomajam važiavimui.

Registracija į salono atidarymo renginį čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA