N. Jagelavičienė prabilo apie psichologinį smurtą ir konfliktą su žentu | Kas vyksta Kaune

N. Jagelavičienė prabilo apie psichologinį smurtą ir konfliktą su žentu

delfi.lt 2023/05/04 17:12
N. Jagelavičienė / Lrytas.lt nuotr.

Po to, kai pasirodė žinia apie Agnės Jagelavičiūtės mamos Nijolės Jagelavičienės parašytą pareiškimą policijai prieš Mantą Volkų dėl, kaip įtariama, fizinio skausmo sukėlimo, socialiniuose tinkluose pasisakė ir pati žinoma moteris. Ji teigė, kad patiria didelį psichologinį spaudimą, bet to, viliasi, jog viskas, kas priklauso anūkui, nepateks į svetimas ir naudos siekiančias rankas.

„Mielieji, nuoširdžiai noriu padėkoti jums už paramą, palaikymą ir meilę šiuo nesibaigiančiu sudėtingu man laikotarpiu. Rašyti šią žinutę be galo sunku ir be galo skaudu. Maža to, kad kalbos apie Mamos dieną šiandien veria širdį – tai bus pirmoji tokia diena, kai aš esu mama be savo vaiko, dar ir nuolat randasi straipsnių apie teisminius mano ginčus su SVETIMU žmogumi, kuris negerbia nieko.

Mano anūkėlis yra vienintelė priežastis, kodėl aš dar randų jėgų gyventi. Mano anūkėlis yra mano šviesa, mano didžiausia meilė, mano dukros atspindys ir mano stiprybė nepaleisti vėjais to, ką taip ilgai kūrė jo mama. Ne veltui jos net kolekcija vadinosi VIENA. Aš padarysiu viską, kiek tik mano jėgose, kad visa, kas priklauso anūkėliui, nepatektų į svetimas, nemylinčias ir tik naudos siekiančias rankas.

Širdingai prašau, neturint pilnos informacijos, nemanipuliuoti ja, neteisti, nešmeižti, neapkalbėti. Bet kuri mama ar močiutė, tikiu, būdami panašioje situacijoje, elgiasi, elgtųsi taip pat. Šiandien patiriu neapsakomai didelį psichologinį spaudimą, jį patiria ir artima mano išėjusios dukros aplinka, net ir verslai, su kuriais bendradarbiauta.

Ir visą tą psichologinį spaudimą reikėtų padauginti ko gero iš šimto kartų, kad suvoktume, kokį patirdavo mano dukra… Mano šeima yra mano anūkėlis. SVETIMAS žmogus nėra mano šeima. Ir tai mano pačios dukra nusprendė dar prieš daugiau nei trejus metus skyrybomis. Linkiu visiems ramybės, sveikatos, linkiu, kad vazos būtų pilnos Motinos dieną gražiausių gėlių“, – socialiniuose tinkluose rašė N. Jagelavičienė.

„Delfi“ žiniomis, balandžio 3 d. buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl, įtariama, fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo (pagal Baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d.).

Tyrimas buvo pradėtas įvertinus pareiškėjos N. Jagelavičienės pareiškime nurodytą informaciją, siekiant išsiaiškinti ir nustatyti įvykio aplinkybes. Tiesa, įtarimai šiame tyrime šiuo metu niekam nėra pareikšti, atliekami pirminiai tyrimo veiksmai, renkami tyrimui reikšmingi duomenys.

Naujienų portalas kreipėsi komentaro į M. Volkų, bet jis šia tema nepanoro kalbėti. „Čia ne jūsų reikalas. Aš nesu viešas žmogus“, – sakė M. Volkus.

„Delfi“ šaltinių teigimu, konfliktas tarp N. Jagelavičienės ir M. Volkaus įvyko A. Jagelavičiūtės vaiko mokykloje, vienos ten vykusios šventės metu, kuomet močiutė atvyko pasimatyti su anūku ir buvo galimai užpulta M. Volkaus.

Visai neseniai buvo pranešta ir apie kitą ieškinį – N. Jagelavičienė kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą dėl nuosavybės teisių pripažinimo. Kaip nurodoma, ieškovės N. Jagelavičienės ieškinį dėl nuosavybės teisių pripažinimo teismas gavo balandžio 18 dieną. Ieškinio atsakovas – anūkas Leonas Volkus. Vis dėlto neatskleidžiama, dėl kokios nuosavybės teisių pripažinimo moteris pateikė ieškinį.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA