Kaune liepsnos kandžiojo „Ararato“ restorano stogą | Kas vyksta Kaune

Kaune liepsnos kandžiojo „Ararato“ restorano stogą papildyta

Penktadienio popietę dūmuose paskendo prekybos miestelio „Urmas“ prieigos, užsiliepsnojo „Ararato“ restorano stogas.

Vaizdais iš prekybos miestelio „Urmas“ kauniečiai pradėjo dalintis apie 12.56 val. Nuotraukose matyti kaip liepsnos kandžioja restorano stogą.

Bendrasis pagalbos centras pranešimo apie nelaimę sulaukė 12.46 val. Pranešime buvo nurodyta, kad Pramonės prospekte dega kavinė.

Į įvykio vietą išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Kauno apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Kauno apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta 13.18 val.

Iš pradžių manyta, kad gaisras kilo „Talutti“ restorane, vėliau prekybos miestelis „Urmas“ patikslino, kad užsiliepsnojo restorano „Araratas“ stogas.

Papildyta 13.22 val.

Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis pareigūnas informavo, jog nelaimės metu pavyko išvengti nukentėjusių asmenų, tačiau saugumo sumetimais kavinės lankytojai ir darbuotojai buvo evakuoti.

Anot vietoje dirbusių pareigūnų, gaisras šiuo metu yra lokalizuotas, gaisro priežastis dar nustatinėjama.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA