E. Dragūnas pasėjo mįslę: surengs koncertą Kaune? | Kas vyksta Kaune

E. Dragūnas pasėjo mįslę: surengs koncertą Kaune?

/ Stop kadras, R. Tenio nuotr.

Kauniečiai sukluso dėl gerai žinomo atlikėjo Egidijaus Dragūno pasidalinto vaizdo įrašo, kuris iškėlė klausimą – Kaune bus rengiamas koncertas? Jis pasidalijo vaizdo įrašu iš Kauno Dariaus ir Girėno stadiono su užrašu „Tik vienas pasirodymas Kaunas“. Susisiekus su atlikėju ir pasiteiravus apie galimai planuojamą koncertą Kaune, jis išliko paslaptingas.

„Sel’as Kaune koncertuos?? Gal žinot kada, nėra jokios informacijos“, – klausė susidomėję kauniečiai.

Susisiekus su E. Dragūnu, jis nedaugžodžiavo ir tikslesnės informacijos apie galimai planuojamą renginį neatskleidė. Savo gerbėjams jis paliko intrigą ir laukimo jaudulį, nes detalesne informacija planuoja pasidalinti tik kitą savaitę.

„Kai turėsime daugiau informacijos, tada ir pasidalinsime, dabar nieko negaliu pasakyti. Apie visus planus pranešim antradienį“, – pasidalintą vaizdo įrašą žurnalistams komentavo E. Dragūnas.

Stadionu domisi daugiau atlikėjų

Apie stadiono galimybes ir potencialius renginius pasiteirauta ir Dariaus ir Girėno stadiono operatorės sporto mokyklos „Startas“ direktoriaus Manto Railos, kuris atskleidė, jog Kaune esančia erdve domisi ir daugiau atlikėjų, tačiau atskleisti jų negali.

„Natūralu, kad vienintelė Lietuvoje tokio dydžio erdvė domina daugelį – ne tik sporto organizacijas, bet ir šou verslo atstovus, muzikos atlikėjus. Tiksliai juos įvardyti šią akimirką būtų neetiška, nes jokių raštiškų susitarimų dėl konkrečių datų ir renginių kol kas nėra sudaryta.

Nuo pat rekonstrukcijos pradžios Kaunas siekė pritaikyti stadioną ne tik sporto renginiams, bet ir didiesiems muzikos koncertams. Pernai spalį vykęs atidarymo šou patvirtino, kad šis tikslas įgyvendintas su kaupu“, – aiškino jis.

Anot direktoriaus, per rungtynes tribūnose telpa iki 15 tūkst. žiūrovų, tačiau, jei stadione būtų rengiamas pramoginis renginys, specialia danga užklojus aikštę, jų gali būti kone dvigubai daugiau.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA