Nesustabdomas keliautojas A. Valujavičius pasiekė Karibus | Kas vyksta Kaune

Nesustabdomas keliautojas A. Valujavičius pasiekė Karibus

Aurimas Valujavičius / A. Valujavičiaus nuotr.

93-ąją dieną irkluodamas, Aurimas Valujavičius pasiekė Karibus. Pasidalindamas vaizdo įrašu iš vandenyno, keliautojas prasitarė, kada numatomas kelionės finišas.

„Pasiekiau Karibus! Karibų vandenys, Karibų salos… Žemiau manęs, piečiau, jau yra Karibų salos. Jei pažiūrėčiau sau į dešinę, galėčiau jau matyt salas“, – džiugiai nusiteikęs kalbėjo A. Valujavičius.

Užsimotyvavęs keliautojas vaizdo įrašo metu papasakojo, kad maždaug po savaitės, tikėtina, kad bus virš Puerto Riko, kur prasidės Bermudų trikampis. Jam prasidėjus, likęs kelias eis per jį.

„Tokios nuotaikos, viskas gerai. Rytoj 94-ta kelionės diena. Viskas artėja į finišą. Tikėtina, kad Majamį pasieksiu maždaug tarp balandžio 17-27 dienos, tame dešimties dienų lange“, – prasitarė keliautojas.

Naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad A. Valujavičius, pasitelkdamas tik savo jėgą, siekia užfiksuoti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą – perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų.

Taip jis paminėtų 90-ąsias S. Dariaus ir S. Girėno skrydžio metines bei taptų pirmuoju tokį maršrutą įveikusiu keliautoju lietuviu ir trečiuoju žmogumi pasaulyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA