Dėl geriausio masažuotojo vardo Kaune varžysis 24 dalyviai | Kas vyksta Kaune

Dėl geriausio masažuotojo vardo Kaune varžysis 24 dalyviai

/ Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro nuotr.

Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras kovo 17 d. (penktadienį) kviečia atvykti į Nacionalinį masažuotojų profesinio meistriškumo konkursą „Masažuotojas 2023“.

Konkurse Jaunių ir Meistrų kategorijose dėl geriausio masažuotojo vardo varžysis 24 dalyviai, pranešama Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro pranešime žiniasklaidai.

Konkurso organizatoriai: Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras ir Lietuvos masažuotojų asociacija. Konkurso vieta – Karaliaus Mindaugo pr. 11, Kaunas, Didžioji salė.

JAUNIŲ kategorijos dalyviai – Lietuvos profesinėse mokymo įstaigose besimokantys mokiniai pagal pirminio ir tęstinio masažuotojo mokymo programą.

MEISTRŲ kategorijoje dalyvauja gerai žinomi šalies masažuotojai, jau turintys įgytą profesinę kvalifikaciją. Tai įvairių reabilitacijos centrų, SPA centrų, sanatorijų ir pan. masažuotojai.

„Masažuotojas 2023“ programa / Organizatorių nuotr.

Konkurso metu visi dalyviai turės atlikti po 3 užduotis:

I praktikinė užduotis – 30 min trukmės klasikinis pasirinktos kūno dalies masažas;

II praktikinė užduotis – 30 min laisvoji masažo programa;

Teorinė užduotis – 20 klausimų testas, sudarytas iš klasikinio ir segmentinio masažo atlikimo bei kliento fizinės ir emocinės būklės vertinimo modulių. Užduočiai atlikti skiriama 20 min.

Laisvosios programos metu bus galima pamatyti ir susipažinti su įvairių sričių masažais bei jų technikomis: japonišku kobido masažu, atpalaiduojančiu masažu, medaus masažu, aromaterapiniu masažu, miofasciniu masažu su gintaro karoliukais, sportiniu treniruočių masažu, chiromasažu, Ajurvediniu masažu, bambukų masažu, Lomi-Lomi masažo technika, švedišku ir kitais masažais.

Kol bus laukiama komisijos vertinimų, konkurso dalyviams ir žiūrovams parodomąją programą pademonstruos profesionalus pirtininkas, masažuotojas ir vienas iš unikalaus atpalaiduojamojo žilvičio vytelių masažo pradininkas Lietuvoje – Antanas Bagdonas. Jis atliks vibroakustinį žilvičio vytelių masažą.

Susidomėjus renginiu ir norint atvykti – Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centras kviečia informuoti adresu: raimonda.jonuskiene@kaupa.lt arba tel. 865209718.

Tai puiki proga užduoti klausimus apie masažuotojų darbą Lietuvoje, patiriamus iššūkius ir veiklos perspektyvas. Galbūt masažai galėtų padėti siaučiant virusams? Kaip pasirinkti gerą masažuotoją? Kas atspindi masažuotojo meistriškumą? Prie kokių ligų gali padėti masažai ir pan.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA