Mirė ištikimiausiu „Žalgirio“ sirgaliumi vadintas verslininkas G. Červinskis | Kas vyksta Kaune

Mirė ištikimiausiu „Žalgirio“ sirgaliumi vadintas verslininkas G. Červinskis

R. Tenio, M. Levino nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Šalies krepšinio bendruomenėje – skaudi netektis: penktadienį mirė verslininkas Gintaras Červinskis. Jis artimai pažinojo daugelį garsių šalies krepšininkų, su jais ne kartą žaidė krepšinį įvairiuose turnyruose ir buvo ištikimas „Žalgirio“ sirgalius.

Apie G.Červinskio mirtį savo „Facebook“ paskyroje pranešė krepšinio žurnalistas Vidas Mačiulis.

„Staigi mirtis ištiko buvusį krepšininką, ištikimiausią „Žalgirio” gerbėją, verslininką Gintarą Cervinskį.

Gal skaudus kauniečių pralaimėjimas Barselonoje paveikė Gintaro širdį, nes rytą po rungtynių, ji nustojo plakusi ir Gintaro dvasia iškeliavo amžinybėn.

Žalgirietis Arvydas Venclovas, sovietų sąjungos moksleivių pirmenybių, jaunimo žaidynių, o su „Žalgirio” vyrų čempionas, dar trečiadienį drauge pietavo, planavo būsimus susitikimus. Jiedu kartu mokėsi Panevėžio sporto mokykloje, kartu studijavo Lietuvos kūno kultūros institute, visada gyveno viename kambaryje. Gintaras ne tik nesiskundė sveikata, bet ir aptarė, kaip rugpjūčio mėnesį jo gimtajame Gelgaudiškyje švęs savo 60-metį.

Kaip ir kasmet vasarą, vėl būtų susitikę 1963-1964 metais gimę krepšininkai Ramūnas Butautas, Šarūnas Marčiulionis, Arvydas Sabonis ir kiti. Dabar jie susirinks – atsisveikinti su nuoširdžiu bičiuliu Gintaru. Pareikš užuojautą velionio žmonai Jolantai, dukrai Eglei, sūnums Mindaugui, Mantui, Kasparui, visiems artimiesiems, giminėms, pažįstamiems.

A.A. Gintaro Červisnkio palaikai kovo 11 d. (šeštadienį) 10 val. bus pašarvoti „Rekviem” laidojimo namuose (Jonavos g.). Kovo 12 d.

11 val. urna su velionio palaikais bus išlydėta į Gelgaudiškio kapines. Ilsėkis ramybėje Gintarai, ištikimas Lietuvos krepšinio, o ypač ,,Žalgirio”, Bičiuli“, – rašė V.Mačiulis.

AB „Perdanga“ vadovui buvo 59-eri.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA