A. Valujavičiui Atlante užkibo | Kas vyksta Kaune

A. Valujavičiui Atlante užkibo

Sekmadienį socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Aurimas Valujavičius pasidalijo trumpu vaizdo įrašu, kuriame džiaugsmingai sušunka, sugavęs nemenką žuvelę Atlanto vandenyne. Kiek vėliau, keliautojas pradėjo ir tiesioginę transliaciją „Instagram“ paskyroje, kurios metu šnekučiavosi su gerbėjais ir pasakojo kelionės užkulisius.

A. Valujavičiui paviešinus žvejybos akimirką, po vaizdo įrašu plūstelėjo komentarų banga. Komentaruose žmonės džiūgavo, gyrė ir linkėjo sėkmės kelionėje.

„Ateik čia, žuvyte“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė Aurimas.

Tiesa, tai jau ne pirmas Aurimo laimikis. Kaip rašė komentare po savo vaizdo įrašu, plaukiant Dunojumi taip pat pavyko šį bei tą susimeškerioti.

„Instagram“ paskyroje keliautojas A. Valujavičius tiesioginės transliacijos metu taip pat noriai atsakinėjo į užduodamus gerbėjų ir kelionės palaikytojų klausimus, pažėrė ir šiek tiek įdomybių iš kelionės užkulisių.

„Naktį kartais atplaukia koks banginis, ryklys… Dienos metu smalsios žuvys plaukioja visai palei paviršių, šalia valties. Žuvys, nepatyrusios lietuvių žvejų ypatumų“, – šmaikščiai apie žuveles kalbėjo Aurimas.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kaunietis A. Valujavičius savo kelione per Atlanto vandenyną, pasitelkdamas tik savo jėgą, siekia užfiksuoti Lietuvos ir pagerinti pasaulio rekordą – perplaukti Atlanto vandenyną nuo Europos iki Šiaurės Amerikos žemyno per 110 dienų.

„Karibuose turbūt spręsis, ar pavyks pasiekti rekordą. Ar pavyks įveikti maršrutą per 110 dienų“, – tiesioginėje transliacijoje žiūrovams prasitarė A. Valujavičius.

Keliautojo plaukimą per Atlanto vandenyną realiu laiku galite stebėti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA