„Fi Clinica“ keičia požiūrį į kompensuojamas paslaugas – pažangiausi chirurgijos metodai, komfortas ir profesionali komanda | Kas vyksta Kaune

„Fi Clinica“ keičia požiūrį į kompensuojamas paslaugas – pažangiausi chirurgijos metodai, komfortas ir profesionali komanda

„Fi Clinica“ / Organizatorių nuotr.

Prieš kelerius metus ramioje Kauno Ąžuolyno parko aplinkoje duris atvėrusi „Fi Clinica“ keičia pacientų požiūrį į sveikatinimo ir gydymo centrus. Viena didžiausių privačių grožio ir sveikatos klinikų Baltijos šalyse pacientams siūlo ne tik platų chirurginių ir kitų gydymo bei estetinių paslaugų spektrą, bet ir galimybę pasirūpinti savo sveikata modernioje bei komfortiškoje aplinkoje. Ilgametę patirtį turintys, Lietuvoje ir pasaulyje pripažinti gydytojai teikia net tik plastinės chirurgijos, bet ir kompensuojamąsias urologijos, ginekologijos, bendrosios chirurgijos bei kitas paslaugas.

„Fi Clinica“ / Organizatorių nuotr.

Komfortiška gydymo įstaigos aplinka

Nuo 2020 metų Kaune veikianti „Fi Clinica“ – viena didžiausių ir pažangiausių privačių grožio bei gydymo klinikų Baltijos šalyse, teikianti plastinės chirurgijos, nutukimo gydymo, bendrosios chirurgijos, urologijos, ginekologijos, dermatologijos, kineziterapijos, ortopedijos, kosmetologijos ir kitų sričių paslaugas.

Klinikoje pacientus pasitinka itin stipri, visame pasaulyje pripažinta chirurgų bei gydytojų komanda. Tarp jų – vienas iš klinikos įkūrėjų plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas dr. Vygintas Kaikaris, plastikos chirurgai dr. Domantas Rainys bei dr. Justinas Grašys, gydytojas otorinolaringologas dr. Marius Kašėta, profesorius Žilvinas Dambrauskas, akušerė ginekologė dr. Joana Celiešiūtė, urologai doc. Stasys Auškalnis bei dr. Povilas Aniulis, ginekologas dr. Artūras Sukovas ir kiti savo sričių profesionalai.

Klinika šalies bei regiono mastu išsiskiria ne tik gydytojų kompetencija bei plačiu teikiamų chirurginių paslaugų spektru, bet ir rinkoje pažangiausia įranga bei darbo metodais. Dėl teikiamų paslaugų kokybės į Kauno širdyje veikiantį gydymo bei estetinės medicinos centrą atvyksta pacientai tiek iš Kauno bei kitų Lietuvos miestų ir regionų, tiek iš kitų Europos ir pasaulio šalių: Jungtinės Karalystės, Airijos, Danijos, Norvegijos, Švedijos ir kitų.

„Fi Clinica“ urologas doc. Stasys Auškalnis / Organizatorių nuotr.

Tik itin brangios paslaugos – mitas

Labai dažnai pacientai nežino, jog privačiose klinikose gali būti atliekamos ir Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto (PSDF) lėšomis kompensuojamos operacijos ar procedūros.

„Fi Clinica“ specialistai privalomuoju sveikatos draudimu apdraustiems gyventojams atlieka nervų sistemos, ginekologijos, urologijos, virškinimo sistemos, bendrosios ir abdominalinės chirurgijos operacijas bei procedūras.

„Fi Clinica“ / Organizatorių nuotr.

Aktualu tiek vyrams, tiek moterims

Vienos aktualiausių kompensuojamųjų procedūrų šiandien yra šlapimo nelaikymo gydymas moterims bei urologinės procedūros vyrams. Atsižvelgiant į šių paslaugų aktualumą bei ir toliau aktyviai plečiant klinikos teikiamų procedūrų spektrą, šią žiemą „Fi Clinica“ specialistų komandą papildė dar du kvalifikuoti ir patyrę urologai. Tai – docentas Stasys Auškalnis bei medicinos mokslų daktaras Povilas Aniulis, kuris specializuojasi būtent moterų šlapimo nelaikymo gydyme.

„Šlapimo nelaikymas šiandien yra itin opi problema, kamuojanti dvigubai daugiau moterų nei vyrų. Turėdamas didelę patirtį šioje srityje, drąsiai galiu teigti, kad tai ne tik fizinis sutrikimas, keliantis kasdienį diskomforto jausmą, bet ir veiksnys, darantis įtaką psichologinių problemų atsiradimui bei gyvenimo kokybės prastėjimui. Dėl šių priežasčių svarbiausia – šią problemą spręsti. Pradėti reikia nuo konsultacijos su specialistu, kuris parinks tinkamiausią gydymo būdą. Šlapimo nelaikymo operacija – itin efektyvi, greita ir saugi procedūra“ – apie problemos aktualumą ir sprendimą kalba „Fi Clinica“ urologas, medicinos mokslų daktaras Povilas Aniulis.

„Fi Clinica“ urologas, medicinos mokslų daktaras Povilas Aniulis / Organizatorių nuotr.

Kompensuojamos paslaugos – be eilių

Norintiems pasinaudoti „Fi Clinica“ kompensuojamomis procedūromis, pirmiausia reikalinga gydytojo konsultacija, kurios metu įvertinama paciento būklė, jis supažindinamas su operacijos ar procedūros eiga. Šiuo metu klinikoje kompensuojamos operacijos atliekamos be didelių eilių. Tereikia turėti šeimos gydytojo arba gydytojo specialisto siuntimą atitinkamai sveikatos priežiūros paslaugai gauti.

Sužinoti daugiau apie klinikos teikiamas paslaugas bei specialistus galima internetinėje svetainėje, adresu: https://ficlinica.lt/

Užsiregistruoti konsultacijai ar procedūrai pacientai kviečiami šiais kontaktais: https://ficlinica.lt/kontaktai/

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA