Tragiška avarija Tunelio gatvėje: „BMW” rėžėsi į stulpą | Kas vyksta Kaune

Tragiška avarija Tunelio gatvėje: „BMW” rėžėsi į stulpą vietoje žuvo mergina

Asociatyvi / Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Kaune įvyko tragiška avarija, kurios metu žuvo jauna mergina.

Policijos departamentas naujienų portalą „Kas vyksta Kaune” informavo, kad gruodžio 30 dieną apie 03.04 val. Kaune, Tunelio gatvėje, automobilis „BMW 320”, vairuojamas 2003 metais gimusio jaunuolio, nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į stulpą.

Per eismo įvykį žuvo automobiliu važiavusi, taip pat 2003 metais gimusi, keleivė. Vairuotojas dėl įvairių kūno sužalojimų išvežtas į ligoninę.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, mergina jau be gyvybės ženklų buvo rasta iškritusi iš automobilio. Tuo metu vairuotojas buvo prispaustas, plėstuvais išlaisvintas, uždėtas kaklo įtvaras, perduotas medikams.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal LR BK 281 str. 5 d. – Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Papildyta 07.51 val.

Kauniečio teigimu, eismas Tunelio g. apribotas.

„Kiek žinau, avarija jau įvykus prieš 04.00 val., tačiau įvykio vieta vis dar uždaryta (06.30 val.), eismas uždarytas. Iš „BMW” automobilio nieko neliko”, – informavo skaitytojas.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad beveik toje pačioje vietoje smarki avarija įvyko ir 2017-asiais. Tąkart dideliu greičiu lėkęs „Mercedes-Benz“ taip pat rėžėsi į stulpą. Prašiusieji pagalbos nurodė, kad automobilyje liko prispausti žmonės.

Papildyta 09.35 val.

Liudininkų teigimu, dėl skaudžios nelaimės kaltas greitis.

„Kažkodėl policija užfiksavo ne tokį avarijos laiką. Iš tiesų avarija įvyko 02.59 val. O kaltas dėl visko greitis. M. K. Čiurlionio tiltu šis „BMW” skrido ~150 km/h ar net greičiau”, – rašė skaitytojas ir dalijosi nuotraukomis.

Avarija Tunelio gatvėje / Skaitytojo nuotr.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA