Daugiau detalių apie gaisrą Garliavoje: sprogo dujų balionas, žuvo du žmonės | Kas vyksta Kaune

Daugiau detalių apie gaisrą Garliavoje: sprogo dujų balionas, žuvo du žmonės

Lrytas.lt / Vygandas Trainys 2022/12/24 17:40
Gaisras Garliavoje Kūčių dieną / lryto.lt, M. Patašiaus nuotr.

Kaip jau rašyta, šeštadienį, 12.51 val., Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Garliavoje, Darbininkų gatvėje, dega namas. Vėliau ugniagesiai pranešė, kad gaisro metu žuvo du žmonės.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kauno priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos (informacija apie įvykį perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai, Kauno AVPK policijos komisariatui).

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovai naujienų portalui lrytas.lt pranešė, jog liepsnos buvo apėmusios vieno aukšto medinį gyvenamąjį namą.

„Gaisravietėje dirba ugniagesiai su kvėpavimo apsaugos aparatais. Į nelaimės vietą išvyko 6 autocisternos ir štabo automobilis“, – apie 13. 25 val. informavo šio skyriaus darbuotojai.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos operacijų vadovas portalui patvirtino liūdną žinią, kad ugnies suniokotame name rasti dviejų žuvusių žmonių kūnai.

Aptikti negyvi 62 metų vyras ir 60 metų moteris. Pirminiais duomenimis, žuvo šeimos nariai, gyvenę šiame būste. Pastatas smarkiai apdegė.

Praėjus valandai nuo iškvietimo, ugniagesiai dar dirbo nelaimės vietoje.

Gaisro priežastis kol kas neaiški. Jis buvo likviduotas 14 val. 20 min.

Pirminiais duomenimis, liepsnos įsiplieskė būste sprogus dujų balionui. Iš ugnies apimto namo ugniagesiai išnešė dar tris, nepažeistus ir nepajungtus dujų balionus.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA