Praneša vairuotojai: magistralėje Kaunas-Vilnius sustojo eismas | Kas vyksta Kaune

Praneša vairuotojai: magistralėje Kaunas-Vilnius sustojo eismas papildyta: eismas sutriko ir Kauno rajone

Kas vyksta Kaune, BNS 2022/12/08 08:12

Ketvirtadienio rytą vairuotojai pasitinka spūstyje. Pranešama, kad A1 kelyje fiksuoti du eismo įvykiai. Pirmasis, magistraliniame kelyje Kaunas-Vilnius, antrasis kitoje pusėje – Babtų seniūnijoje.

„Praneškite, kad niekas nevyktų Kaunas-Vilnius. 40 minučių pajudėjau per 2 automobilius. Neteko niekad didesnio kamščio matyti…”, – apie 7.38 val. pranešė skaitytojas.

Anot vairuotojų, eismą magistralėje užtvėrė vilkikas.

Liudininkai teigia, kad į įvykio vietą atvažiavo policija. „Pabandys patraukt, lengvikes labai vangiai praleidžia, didesnės netelpa”, – rašoma „Kas vyksta Kaune” grupėje.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) budinčios pareigūnės duomenimis, apie 07.10 val. gautas pranešimas, kad kelyje A1 nuslydo vilkikas „Scania”, jis ir užtvėrė eismą.

Anot pareigūnės, įvykio vietoje eismą reguliuoja policija, vilkiką bandoma patraukti nuo kelio.

Papildyta 13.48 val.

Kaip naujienų portalą „Kas vyksta Kaune” 13.47 val. informavo Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Reda Zarauskienė, abi magistralės eismo juostos jau atlaisvintos. Eismas vyksta įprastine tvarka.

Papildyta 09.48 val.

Pranešama, kad eismas magistraliniame kelyje Kaunas-Vilnius uždarytas, laukiama techninės pagalbos.

Liudininkų teigimu, eismas nukreipiamas per Rumšiškes.

Papildyta 08.50 val.

Magistralėje Kaunas-Vilnius praleidžiami lengvieji automobiliai

„Lengvus automobilius per tarpelį praleidžia, o va sunkvežimius parkuoja visame kelyje”, – praneša spūstyje įstrigęs kaunietis.

Papildyta 08.16 val.

Kauno rajone nuo kelio nuvažiavo sunkvežimis

Pranešama, kad A1 kelyje fiksuotas dar vienas eismo įvykis. Kauno rajone, Babtų seniūnijoje, dėl ketvirtadienio rytą nuo kelio nuvažiavusio sunkvežimio sutriko eismas.

Kaip informuoja Kauno apskr. VPK , 7.17 val. gautas pranešimas, kad Babtų seniūnijoje, Juodonių kaime, A1 kelyje, kryptimi link Kauno, sunkvežimis „Opel“ nuvažiavo nuo kelio.

Pirminiais duomenimis, sužeistų nėra. Dėl techninio įvykio šioje kelio atkarpoje sustojęs eismas.

Kaip 9.30 val. BNS sakė policijos atstovė Reda Zarauskienė, šioje vietoje eismas atkurtas, eismo juostos atlaisvintos.

Keliuose yra slidžių ruožų, dieną eismo sąlygas sunkins plikledis

Šalies keliuose ketvirtadienį ryte yra slidžių ruožų, dieną eismo sąlygas sunkins plikledis, įspėja Automobilių kelių direkcija.

6 val. duomenimis, didžiojoje šalies dalyje dėl buvusio ar besitęsiančio snygio eismo sąlygos sudėtingos.

Pagrindinių valstybinės reikšmės kelių dangos provėžotos, padengtos šlapio ar pažliugusio sniego sluoksniu. Mažesnio eismo intensyvumo krašto ir rajoninių kelių dangos provėžotos, padengtos šlapio ar puraus sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 20 centimetrų.

Šalyje dirba kelių priežiūros mechanizmai, tačiau dėl snygio kelių dangos greitai vėl padengiamos nauju sniego sluoksniu.

Vakarų Lietuvoje šlapdriba, likusioje šalies dalyje daugiausia silpnas snygis. Oro temperatūra siekia nuo 1 laipsnio šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Dieną eismo sąlygas sunkins plikledis. Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną, daugelyje rajonų numatomi krituliai, vakariniuose rajonuose kai kur smarkūs, vyraus sniegas.

Vietomis formuosis plikledis, pustys, vakariniuose rajonuose kai kur šlapio sniego apdraba. Pūs gūsingas vakarinių krypčių vėjas.

Oro temperatūra sieks nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA