Į muziejų atkeliauja išskirtinė porceliano paroda | Kas vyksta Kaune

Į muziejų atkeliauja išskirtinė porceliano paroda

Asociatyvi./ R. Tenio nuotr.

Lapkričio 23 d. 18 val. Lietuvos švietimo istorijos muziejaus art deco saloną papuoš išskirtinių porceliano puodelių paroda „Porceliano pasaka“.

Daugiau nei 30 metų iš skirtingų pasaulio šalių rinktų trapių dizaino ir tradicijų kūrinių asmeninę kolekcija pristato aktyvi kaunietė Ramunė Motiekūnienė. Kūrybiška plaukų stilistė, grožio salono savininkė, buvusi šokėja, trijų vaikų mama visuomet turėjo potraukį grožiui ir estetikai. Jos puikus stiliaus jausmas atsispindi ne tik profesiniuose darbuose, bet ir asmeniniame gyvenime. Ši porceliano paroda – tai dar vienas Ramunės sprendimas pasidalinti su pasauliu savo meile grožiui.

Artėjant šventiniam žiemos laikotarpiui, muziejus siūlo trumpam atitrūkti nuo kasdieninio šurmulio, laiką praleisti ramioje estetiškoje aplinkoje bei neskubant pasirūpinti unikalia dovana sau ar artimui – art deco salone šalia porceliano puodelių parodos veiks išskirtinių rankų darbo porceliano kūrinių mugė, muziejaus knygynėlyje savo savininko lauks prasmingos knygos, lietuvių kūrėjų produkcija – mediniai stalo žaidimai, kvapai, papuošalai ir daug kitų dovanų idėjų.

Paroda ir mugė veiks 2022 m. lapkričio 23 – 2023 m. sausio 23 dienomis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA