Kaunas – vienintelis kandidatas surengti 2023-iųjų Eurolygos finalo ketvertą | Kas vyksta Kaune

Kaunas – vienintelis kandidatas surengti 2023-iųjų Eurolygos finalo ketvertą

delfi.lt 2022/11/07 14:19
Kauno „Žalgiris“ - Berlyno ALBA / Asociatyvi / L. Žemgulio nuotr.

Eurolyga dar nepaskelbė, kur vyks 2022-2023 metų sezono finalo ketverto varžybos, tačiau panašu, kad iš aktyvių kandidatų organizuoti šį turnyrą šiuo metu liko tik Kaunas. Apie tai praneša portalas „Eurohoops“.

Nepaisant gandų artimiausias Eurolygos finalo ketverto turnyras nebus surengtas Dubajuje. Šiam faktui paaiškėjus, kandidatų sąraše lieka tik Kaunas.

Kauno „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas prašymą Eurolygai dėl galimybės organizuoti šio sezono finalo ketverto varžybas pateikė praėjusį mėnesį. Tiesa, vėliau jis apgailestaudamas turėjo pridurti, kad nesulaukė Lietuvos vyriausybės galimos finansinės paramos.

Kol kas Eurolygos finalo ketverto turnyrai nebuvo organizuojami antrajame pagal dydį Lietuvos mieste, tačiau 2011 metais čia vyko atkrintamosios Europos krepšinio čempionato rungtynės.

2024 metų Eurolygos finalo ketverto turnyras turėtų vykti Berlyne. Vokietijos sostinėje jis turėjo būti organizuojamas 2021-2022 metų sezoną, tačiau dėl COVID-19 apribojimų buvo perkeltas į Belgradą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA