„SBA Urban“ kviečia į verslo pusryčius: kaip verslui augti, kai ekonomika stoja? | Kas vyksta Kaune

„SBA Urban“ kviečia į verslo pusryčius: kaip verslui augti, kai ekonomika stoja?

SBA nuotr.

Bepigu kalbėti apie inovacijas, kai esi tikras, kad investicijos į jas greitai atsipirks. Tačiau kaip investuoti ir inovuoti, kai didžiausias klausimas – kaštų taupymas ir išlikimas? Ką atneš ši ekonominė žiema, ar įmanoma jai pasiruošti, o galbūt net joje rasti savo kelią augimui? Atsakymus į šiuos klausimus kviečia rasti spalio 28 dieną Kaune vyksiančiuose „SBA Urban“ verslo pusryčiuose.

Jau šį penktadienį „SBA Urban“ kviečia visus, turinčius klausimų ir galvojančius apie ateities perspektyvą, susirinkti į bendrus pusryčius BLC verslo centre Kaune.

„SBA Urban“ verslo pusryčiai / Organizatorių nuotr.

„Su pranešėjais iš Lietuvos banko, ISM universiteto ir Kaunas IN atstovu kalbėsime apie esamą situaciją, jos iššūkius. Pagalvosime apie ankstesnių krizių pamokas, kurios galioja šiandien, analizuosime ženklus, kai verslui ateina metas ryžtis strateginiams pokyčiams ir kodėl kai kurie verslai nepaisydami nestabilios situacijos, imasi didelio masto investicijų reikalaujančių projektų. Taip pat turėsime galimybę atrakinti duris, už kurių iš arčiau pamatysime Kauno miesto potencialą verslo plėtrai ir investicijoms”, – pažymi „SBA Urban“ verslo pusryčių organizatoriai.

„SBA Urban“ verslo pusryčiai vyks spalio 28 dieną 9 val. BLC verslo centre Kaune (K. Donelaičio g. 62).

„SBA Urban“ verslo pusryčiai / Organizatorių nuotr.

„Čia susitiksime su žmonėmis, kurie padės kiekvienam rasti atsakymus į klausimus, šiandien labiausiai kamuojančius verslą. Lauksime jūsų su garuojančia kava, šiltomis bandelėmis ir pamatuotu optimizmu BLC verslo centro Belo salėje penktadienį nuo 9.00 iki 12.00 val.”, – kviečia organizatoriai.

Planuojantiems dalyvauti verslo pusryčiuose būtina registracija. Registruotis galima iki spalio 21 dienos. Registracijos forma čia.

Renginys nemokamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA