Projektas „Du Žaibai“ – moderni aplinka ir vaizdinga miesto panorama – Kas vyksta Kaune

Projektas „Du Žaibai“ – moderni aplinka ir vaizdinga miesto panorama

https://videopress.com/v/Xes4s5JH

Kauno miesto panorama ir toliau sparčiai keičiasi. Atsinaujinančios žaliosios erdvės, kylančios naujos laisvalaikio bei sporto zonos, gerėjanti infrastruktūra džiugina daugelį miesto gyventojų. Tiesa, turbūt daugiausiai miestiečių dėmesio ir toliau sutraukia nauji gyvenamieji projektai. Pirkėjai aktyviai ieško kokybiškų, modernių, komfortu išsiskiriančių būstų gyvenamosioms reikmėms bei investicijai. Net keletą skirtingų projektų šiuo metu Kaune vystančios bendrovės „Norvegijos kontaktai“ atstovai teigia, jog didelė dalis butų rezervuojami dar nė nebaigus statybų.

Ieško modernių ir vaizdingų namų

Kaune, Šilainių mikrorajone, Milikonių kalno papėdėje vyksta baigiamieji aštuonių aukštų namo „Du Žaibai“ statybos darbai: atidengtas namo fasadas, formuojama vaikų žaidimo aikštelė, atliekami paskutinieji aplinkos gražinimo darbai.

Projektą įgyvendinančios, didelę patirtį rinkoje sukaupusios bendrovės „Norvegijos kontaktai“ direktoriaus teigimu, nepaisant ekonominių bei geopolitinių iššūkių Lietuvoje bei pasaulyje, projekte „Du Žaibai“ didžioji dalis būstų išparduota dar tebevykstant intensyviems statybų darbams.

„Mes, kaip statytojas, labai džiaugiamės, jog atsižvelgiant į ekonominę situaciją bei jau daugiau nei pusmetį visuomenėje tvyrantį nerimą, nesustojome, ėjome į priekį ir pagal planą sėkmingai įvykdėme savo įsipareigojimus. Kokybiški projektai ir toliau pritraukia pirkėjų dėmesį. Tiesa, smagu ir tai, jog kurdami projektus atliepiame ne tik gyventojų poreikius, bet ir prisidedame prie kasdien gražėjančio miesto“, – sako „Norvegijos kontaktai“ direktorius Jonas Ambotas.

Statytojo teigimu, pirkėjai ieško projektų, išsiskiriančių modernumu, gyvenimo patogumu bei pridėtine verte: žaliosiomis ar žaidimų erdvėmis, panoraminiu vaizdu, erdviomis terasomis ar balkonais. Būtent šias savybes išskiria pirkėjai, naujaisiais namais pasirinkę projektą „Du Žaibai“.

„Du Žaibai“ / Organizatorių nuotr.

„Projektas „Du Žaibai“ išsiskiria modernumu, tad pritraukia labai daug jaunų, veržlių, šiuolaikiškų šeimų. Aštuonių aukštų namas su įspūdingu panoraminiu vaizdu, veidrodiniais stiklais, žaliąja ir vaikų žaidimo aikštele, erdvia parkavimo zona užtikrina visapusišką komfortą, o kartu žavi ir savo išvaizda. Naujakuriai džiaugiasi, jog vos įvažiavus į Žaibo gatvę ir pamačius naująjį namą, mintyse norisi ištarti wow!“, – sako J. Ambotas.

Miestas mieste

Vienas iš esminių būsto atrankos kriterijų – jo lokacija. Projekto „Du Žaibai“ patrauklumą lemia strategiškai patogus bei savo infrastruktūra išsiskiriantis Šilainių mikrorajonas.

„Šilainiai visuomet buvo mėgstama kauniečių gyvenamoji vieta. Tai santykinai naujas ir gana saugus, visą reikiamą infrastruktūrą bei paslaugų bazę turintis rajonas. Kartais juokaujame, kad jei neturi reikalų miesto centre, iš Šilainių gali ir neišvažiuoti. Mikrorajonas gali pasiūlyti viską, ko reikia. Čia veikia ir daugybė mokyklų bei darželių, įvairios parduotuvės, grožio salonai ir kitos paslaugų įmonės,  ligoninės, poliklinikos, restoranai. Tai – miestelis mieste“, – sako „Norvegijos kontaktai“ vadovas.

Projekte siūlomi būstai atliepia skirtingus gyventojų poreikius. Pirkėjai gali rinktis nuo vieno iki net šešių kambarių siekiančius butus, kurių dalis – pritaikyta neįgaliųjų poreikiams. Pastarieji būstai pasižymi platesniais praėjimais bei praplatintomis durų angomis, taip sukuriant sąlygas po namus patogiai judėti ir neįgaliojo vežimėliu.

„Pagal pirkėjų poreikius, namas gali pasiūlyti daug kasdieninį komfortą užtikrinančių sąlygų. Nuo neįgaliesiems pritaikytų butų iki kerinčio panoraminio vaizdo, atsiveriančio iš viršutinių namų aukštų. Pro langus matyti daug žalumos, Prisikėlimo bažnyčia, senamiesčio stogai ar net IX fortas. Atitinkamai, aštuntajame namo aukšte suprojektuoti dideli, penthouse tipo butai su erdviomis terasomis. Šio tipo būstuose galima įsirengti ir penkis ar net šešis atskirus kambarius. Taip pat pirkėjai gali rinktis ir iš mažesnių – vieno, dviejų, trijų kambarių butų“, – sako statytojas.

„Du Žaibai“ / Organizatorių nuotr.

Pirmieji sandoriai projekte „Du Žaibai“ jau įvykę, tad naujakuriai rūpinasi vidaus įrengimo darbais. Naujųjų namų ieškantys pirkėjai gali apžiūrėti ir įvertinti objektą gyvai. Esant poreikiui, butai parduodami ne tik su daline, bet ir su pilna apdaila.

Nuo individualių namų iki nedidelių butų

Bendrovės „Norvegijos kontaktai“ komanda pastebi, jog didelio susidomėjimo susilaukia ne tik butų, bet ir individualių namų projektai. Šiuo metu sėkmingai baigiamas įgyvendinti ir kitas statytojo projektas „Tyrlaukis“, įsikūręs ramioje, žalioje ir erdvioje Šilainių dalyje. Atskiri dviejų bei keturių butų gyvenamieji namai traukia nuosavo kiemelio ir erdvių namų ieškančias jaunas šeimas. Kartu su būstu gyventojai įsigyja ir nedidelį atskirą žemės sklypą. Projekto privalumu tampa ir nepriekaištingai sutvarkyta infrastruktūra, moderni kaimynystė.

„Krėvės 80“ / Organizatorių nuotr.

„Stebėdami gyventojų poreikius, pradedami ir dar vieno, naujo projekto pradžios darbus. Tai V. Krėvės prospekte išaugsiantis projektas „Krėvės 80“, kurį sudarys du devynaukščiai bei vienas penkiaaukštis namas. Pastarojo statybos darbai jau prasidėjo. Projektas išsiskirs savo modernumu bei nepriekaištinga išvaizda. Veidrodiniai langai, solidumo suteikianti antracitinė klinkerito spalva bei klasikiniai raudonų plytų akcentai trauks akį, o aplink tvyranti žaluma suteiks jaukumo. Nepaisant to, namai atitiks A++ klasės standartus ir užtikrins itin patogias gyvenimo sąlygas“, – sako „Norvegijos kontaktai“ atstovas.

Bendrovė „Norvegijos kontaktai“ statybų sektoriuje sukaupusi daugiau nei 17 metų patirtį ir įgyvendinusi dešimtis skirtingų projektų – tiek Kaune, tiek už jo ribų. Sužinoti daugiau apie vystytojo šiuo metu įgyvendinamus projektus galima internetinėse svetainėse:

Taip pat, „Norvegijos kontaktai“ internetinėje svetainėje: www.norvegijoskontaktai.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
Rodyti Daugiau ⟶
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA