Vaizdingas kelias Kauno marių pašonėje paskendo dūmuose: liepsnos prarijo automobilį | Kas vyksta Kaune

Vaizdingas kelias Kauno marių pašonėje paskendo dūmuose: liepsnos prarijo automobilį papildyta

Šeštadienio popietę atkarpoje tarp Girionių ir Žiegždrių užsiliepsnojo lengvasis automobilis. Laimei, žmonės nenukentėjo.

„Užsidegė automobilis važiuojant nuo Girionių link Žiegždrių, atvažiavo du gaisrinės ekipažai ir vienas Greitosios medicinos pagalbos automobilis. Automobilis degė apie 10 minučių, tačiau atvažiavę gaisrininkai greitai numalšino liepsnas. Atrodo niekas nenukentėjo”, – 14.59 val. pranešė skaitytojas.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos budintis ugniagesys, nelaimė šeštadienio popietę fiksuota Girionių gatvėje, iš automobilio išsiveržusios liepsnos jau numalšintos.

Anot budinčio ugniagesio, nelaimės metu žmonės nenukentėjo. Dėl kokių priežasčių automobilis galėjo užsiliepsnoti, tiriama.

Girionių gatvėje liepsnos prarijo automobilį / Skaitytojo nuotr.

Papildyta 17.09 val.

Dar vienas kaunietis užfiksavo ir liepsnų padarinius – iš automobilio liko tik metalo laužas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA