Kaune duris atvėrė „Baldų salė“, kurios asortimente – per 10 tūkst. skirtingų prekių | Kas vyksta Kaune

Kaune duris atvėrė „Baldų salė“, kurios asortimente – per 10 tūkst. skirtingų prekių

Organizatorių nuotr.

Kaune įsikūrusiame prekybos miestelyje „Urmas“ duris atvėrė vilniečių jau pamėgta minkštųjų ir korpusinių baldų parduotuvė „Baldų salė“. Namus kuriančių ar juos atnaujinti norinčių kauniečių čia lauks platus bei nuolat atnaujinamas sofų, žurnalinių stalelių, stalų, kėdžių, komodų, indaujų, virtuvės komplektų, lovų, spintų ir kitų baldų asortimentas. Parduotuvės konsultantai galės pasiūlyti rinktis iš daugiau nei 10 tūkst. skirtingų prekių, o pirkiniams taikys 365 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

365 dienų pinigų grąžinimo garantija

Prekybos miestelio „Urmas“ Rytinės galerijos 18 salėje įsikūrusi „Baldų salė“ pirkėjams siūlo platų ir nuolat atnaujinamą minkštųjų bei korpusinių virtuvės, svetainės, miegamojo, prieškambario, biuro, vaiko ir kitų kambarių baldų asortimentą. Neradus tinkamų sprendimų ekspozicijoje, pirkėjai su parduotuvės konsultantų pagalba gali išsirinkti ir užsakyti norimos spalvos, audinio ar dydžio baldus iš katalogo. Iš viso „Baldų salė“ pirkėjams siūlo per 10 tūkst. skirtingų baldų.

Klientai vertina ir tai, jog visas prekes įsigyti galima lanksčiomis sąlygomis: pasinaudojant lizingo pasiūlymu, atsiskaitant grynaisiais ar banko kortele, pasirenkant atsiskaitymą tik po pristatymo. Taip pat baldų parduotuvės komanda siūlo ir baldų pristatymo bei užnešimo paslaugas. Perkant už didesnę nei 299 Eur sumą pirkinių pristatymas – nemokamas.

„Mūsų parduotuvėje klientai ras sprendimus, atliepiančius individualius jų poreikius bei galimybes. Visi parduodami baldai išsiskiria labai patraukliomis kainomis ir gera kokybe, o pirkėjas nesusiduria su rizika, jog jo užsakymo nepristatysime. Perkant nereikalingas avansas, o visiems pirkiniams taikome 365 dienų pinigų grąžinimo garantiją. Norintys dar daugiau sutaupyti, dažnai mūsų parduotuvėse ras ir įvairių specialių pasiūlymų, nuolaidų“, – sako „Baldų salė“ vadovas.

Visoms parduotuvėje parduodamos prekėms taikoma garantija. Fiziniams pirkėjams – dviejų metų, o juridiniams – metų. Norintys grąžinti netikusias ar nepatikusias prekes, tai padaryti gali per metų laikotarpį. Svarbu, kad prekė būtų nenaudota ir originalioje pakuotėje.

Atidarymo proga – specialus pasiūlymas

„Baldų salės“ fizinėse ir internetinėje parduotuvėje parduodami baldai atkeliauja iš kruopščiai atrinktų Lenkijos, Ukrainos, Malaizijos bei Kinijos gamintojų.

„Atidarymo proga visiems Kauno parduotuvės ekspozicijoje esantiems baldams taikysime 10 proc. nuolaidą. Kviečiame pasinaudoti proga, aplankyti mus ir įsigyti reikiamų kokybiškų baldų už dar mažesnę kainą“, – kviečia „Baldų salė“ vadovas.

Naujasis „Baldų salė“ salonas įsikūrė adresu Pramonės pr. 16F, prekybos miestelio „Urmas“ Rytinės galerijos 18 salėje. Parduotuvė dirba nuo antradienio iki sekmadienio. Antradienį-penktadienį nuo 9.30 iki 17 val., šeštadienį – nuo 9 iki 16 val., o sekmadienį – nuo 9.30 iki 15 val.

„Baldų salė“ parduotuvę galima rasti ir Vilniuje, adresu Laisvės pr. 88 (II aukštas) arba apsipirkti internetu: www.baldusale.lt

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA