Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl pieštuku pradinukams rankas badžiusios mokytojos | Kas vyksta Kaune

Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl pieštuku pradinukams rankas badžiusios mokytojos

BNS, Kas vyksta Kaune 2022/10/11 12:49
Asociatyvi / Kaunas.lt nuotr.

Kauno policija antradienį pradėjo ikiteisminį tyrimą Veršvų gimnazijos muzikos mokytojai, pieštuku sužalojusiai pradinukų rankas.

„Vakar buvo gautas pareiškimas, jog vienoje iš Kauno ugdymo įstaigų 23-ejų metų moteris galimai pakėlė ranką prieš nepilnamečius. Šiuo metu Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate yra pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 3 dalį dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo, už tai gresia bauda arba areštas arba laisvės atėmimas iki dviejų metų“, – BNS informavo Kauno apskrities policijos atstovė Reda Zarauskienė.

„Kas vyksta Kaune” jau rašė, kad mokytojos išpuolis įvyko 2022 m. spalio 6 d. muzikos pamokoje, kurioje dalyvavo aštuoniolika 4e klasės mokinių. Anot incidentą paviešinusios kaunietės, gimnazijoje dirbusi mokytoja sužalojo beveik visų klasės vaikų rankas, nuo bausmės pavyko išsisukti tik dviem mokiniams.

Mokytoja dėl šio įvykio jau nušalinta nuo pareigų. Gimnazijos vadovas Žilvinas Damijonaitis naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” teigė, kad konfliktas tarp mokinių ir mokytojos kilo po to, kad mokiniai nesilaikė elgesio taisyklių ir buvo itin nedrausmingi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA