Uždaromas baras „Atskalūnas”, rengiamas paskutinis hip-hop vakarėlis (foto) | Kas vyksta Kaune

Uždaromas baras „Atskalūnas”, rengiamas paskutinis hip-hop vakarėlis (foto)

Uždaromas baras "Atskalūnas" / Organizatorių nuotr.

Viskas kas turi pradžią, turi ir pabaigą. Tad šį savaitgalį Kaune užverčiamas dar vienas istorijos puslapis, kuriame formavosi hip-hop kultūros akcentai.

„Pažiūrėjus atgal, negali nesižavėti jog vien kelių draugų iniciatyva ir žmonių meilės hip-hop muzikai bei šokiams dėka, tokia vieta kaip „Atskalūnas” tiesiog sprogo. Visi stereotipai ir logiški paaiškinimai neveikė. Vakarėliai vykdavo net trečiadieniais ir nesutalpindavo visų norinčių, kurie atvykdavo ir iš kitų Lietuvos miestų. Kaunas turės legendą, apie kurią pasakosime dar labai ilgai.“ – mintimis dalinosi dažnas šios vietos svečias Artūras Matkevičius, daug geriau žinomas Dj Mamania slapyvardžiu.

Kaip teigia organizatoriai, viskas prasidėjo dar 2003 metais, kai industriniame rajone įsikūrusiame bare „Atskalūnas” trečiadieniais užgimė pirmi hip-hop kultūros vakarėliai, peraugę į visą hip-hop kultūros meką ir tęsėsi daugiau nei dešimtmetį.

Šiandien, „Atskalūno” barui skaičiuojant 24 gyvavimo metus, atėjo laikas užverti duris visam laikui.

Ta proga, praėjus beveik 20 m. ir prisimenant visus sentimentus iš praeities, šios vietos kūrėjams kilo mintis padaryti atsisveikinimo vakarėlį „Atskalūnas forever” ir vėl bent kiek pajausti praeities renginių aurą su begalę gerų prisiminimų. Tad gera proga visiems dalyvavusiems hip-hop vakarėliuose sugrįžti paskutiniam kartui į kultinę vietą, o dar nebuvusiems apsilankyti pirmą ir paskutinį kartą.

Tradiciškai už muzikos pulto penktadienio vakarą stos šios vietos legendiniai DJ Mamania ir MIX. Renginio pradžia – 21 valandą. Daugiau informacijos apie renginį čia>>>

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA