Naujajame stadione maksimaliu režimu įžiebta per 400 prožektorių | Kas vyksta Kaune

Naujajame stadione maksimaliu režimu įžiebta per 400 prožektorių

Kaunas.lt nuotr.

Raudonuojančiame vakaro danguje šiomis dienomis vėl švyti rekonstruotas Dariaus ir Girėno stadionas. Kauno savivaldybė skelbia, kad atnaujintoje sporto bazėje baigti beveik visi darbai, beliko paskutiniai štrichai.

„Dariaus ir Girėno stadione – finalinių akcentų metas. Vienas tokių – apšvietimas. Vakar, temstant, išbandytas šviesų galingumas aikštėje ir atskirose erdvėse. Maksimaliu režimu sužibo daugiau kaip 400 prožektorių bei šviestuvų.

Žalia veja jau pilnai paklota, „susiūta“ ir prigijusi. Futbolo vartai – stovi. Belieka subraižyti linijas. Kaip tik šiomis dienomis pradėti specialios stadiono dangos įrengimo darbai bėgimo takuose ir kitose lengvaatlečių zonose“, – antradienio pavakarę paskelbta Kauno savivaldybės „Facebook“ puslapyje.

Meras Visvaldas Matijošaitis per stadiono pristatymą žiniasklaidai nurodė, kad pastato rekonstrukcija miestui kainuos apie 43 mln. eurų. Stadione stebėti sporto renginius ir koncertus galės virš 15 tūkst. žiūrovų, jis atitiks 4-os UEFA kategorijos reikalavimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA