Įspėja apie spūstį Islandijos plente: kelią užtvėrė vilkikas ir sunkvežimis | Kas vyksta Kaune

Įspėja apie spūstį Islandijos plente: kelią užtvėrė vilkikas ir sunkvežimis papildyta

Antradienį A1 kelyje, Islandijos plente, įamžintas didelis eismo įvykis. Liudininkų duomenimis, kelyje susidūrė vilkikas ir sunkvežimis, tačiau eismo įvykio aplinkybes dar tikslina pareigūnai.

„Aplinkkelis nuo „Megos” link Vilniaus tuoj bus uždarytas. Ties „Circle K” du sunkvežimiai kelią užtvėrė. Siūlau apvažiuoti nes jau kamštis nemažas”, – pranešama „Kas vyksta Kaune” grupėje.

Vaizdo įrašu iš nelaimės vietos pasidalijo ir skaitytojas, jo teigimu, eismo įvykis įamžintas priešais restoraną „Tėvynė”. Kaip matyti kauniečio atsiųstoje vaizdo medžiagoje, Islandijos plente susidūrė vilkikas ir statybos kompanijos „Autokausta” sunkvežimis.

Tuo metu Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pirminiais duomenimis, A1 kelyje susidūrė vilkikas „Scania” ir lengvasis automobilis. Pranešimas apie nelaimę gautas 10.16 val., į įvykio vietą vyksta pareigūnai, aplinkybės bus tikslinamos.

Eismo įvykis A1 kelyje / „Kas vyksta Kaune” nuotr.

Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vyriausiosios specialistės Redos Zarauskienės duomenimis, eismo įvykio dalyviai medikų pagalbos atsisakė.

Papildyta 12.01 val.

Patikslintais Kauno apskr. VPK duomenimis, 10.16 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Islandijos plente, susidūrė sunkvežimis „Mercedes-Benz” ir vilkikas „Scania”.

Anot R. Zarauskienės, nukentėjusių asmenų nebuvo, apgadintos tik transporto priemonės. Vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją, buvo blaivūs.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA