Smarkus susidūrimas miesto centre: vienas automobilis pakibęs ant šlaito į Nemuną | Kas vyksta Kaune

Smarkus susidūrimas miesto centre: vienas automobilis pakibęs ant šlaito į Nemuną papildyta

Sekmadienio popietę Karaliaus Mindaugo prospekte susidūrė net trys automobiliai, o vienas jų nuskriejo nuo šalimais esančio šlaito ir pakibo ant šlaito į Nemuną. Viena mergina išvežta į gydymo įstaigą.

Kaip informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, 18.11 val. buvo gautas pranešimas, kad Karaliaus Mindaugo prospekte susidūrė trys automobiliai – „Audi“, „BMW“ ir „Peugeot“.

Susidūrimo metu vienas automobilis nuvažiavo nuo šalimais esančio šlaito ir pakibo ant atitvarų į Nemuną.

Viena mergina išgabenta į gydymo įstaigą. Pareigūnai nustatinėja, ar visi eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs.

Papildyta liepos 11 dieną 9.53 val.

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, eismo įvykio dalyvių automobiliuose prispaustų asmenų nebuvo. „Peugeot 207CC“ vairuotoją užnešti šlaitu ir įkelti į Greitosios medicinos pagalbos automobilį padėjo ugniagesiai.

Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai taip pat atjungė „Audi“ ir „Peugeot“ akumuliatorius, nušlavė kelio dangą, iš Nemuno upės ištraukė įkritusias automobilio detales.

Apie 22.46 val. pareigūnai pranešė, kad reikalinga pagalba į šlaitą užnešti parkavimo aparatą, apgadintą per eismo įvykį. Ugniagesiai padėjo užnešti ir įkelti parkomatą į AB „Kauno švara” automobilį.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA