Valstybės diena Raudondvary jau prasidėjo: minią judino D. Montvydas | Kas vyksta Kaune

Valstybės diena Raudondvary jau prasidėjo: minią judino D. Montvydas

R. Tenio nuotr.

Liepos 6-osios linksmybės Kauno rajone prasidėjo jau antradienio vakarą. Grandiozinei šventei startą davė publikos numylėtinis Donatas Montvydas, o rytoj Raudondvaryje laukia dar daugiau pramogų ir įspūdinga koncertinė programa.

Nuo pat ankstyvo vakaro Raudondvario dvare šurmuliavo tradicinių amatų, prekybos ir pramogų mugė, o gidai kvietė į nuotaikingas ekskursijas. Veikė istorinių kostiumų drabužinė-fotoateljė, edukaciniai užsiėmimai.

Pagrindiniu antradienio vakaro akcentu tapo 20 val. ant scenos su gyva grupe lipęs D. Montvydas, raudondvariškius ir miestelio svečius vertęs kaip reikiant pajudėti.

Šventė „Lietuva Raudondvario dvare“ jau tapo vienu įspūdingiausių ir gausiausių dalyvių skaičiumi Valstybės dienos minėjimų ne tik Kauno regione, bet ir visoje šalyje. Šiemet Kauno rajonas dviejų dienų renginyje laukia daugiatūkstantinės minios.

Valstybės dienos minėjimo „Lietuva Raudondvario dvare“ iškilmingoji dalis vyks Liepos 6-ąją, kai Egidijaus Stanciko vedamoje ceremonijoje Kauno rajono garbės ženklais bus apdovanoti labiausiai savo kraštui nusipelnę žmonės.

21 val. tūkstančiai šventės dalyvių kartu su viso pasaulio lietuviais sugiedos Tautišką giesmę, susirinkusius muzikiniais pasirodymais džiugins Inga Jankauskaitė, ansamblis „Lietuva“, Jurijus Veklenko ir kiti atlikėjai.

Liepos 6-osios šventę iš Raudondvario trečiadienį nuo 18 val. tiesiogiai transliuos portalas „Kas vyksta Kaune“. Visą renginio programą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA