Greta Šilainių atsiras nauja žiedinė sankryža | Kas vyksta Kaune

Greta Šilainių atsiras nauja žiedinė sankryža

A. Šapokos, B. Brazdžionio g. ir Mosėdžio gatvių sankryža / Kaunas.lt nuotr.

Adolfo Šapokos, Bernardo Brazdžionio ir Mosėdžio gatvių sankirtoje atsiras žiedinė sankryža, pirmadienį pranešė Kauno savivaldybė. Informuojama, kad liepos viduryje dalyje Mosėdžio g. bus ribojamas transporto priemonių eismas, o visus darbus planuojama baigti šį rugsėjį.

„Įsibėgėjęs gatvių tvarkymo sezonas keliasi į problemines ir seniai pokyčių laukusias vietas. Viena tokių – A. Šapokos ir B. Brazdžionio g. sankirta. Čia bus įrengta žiedinė sankryža su papildomu nusukimu”, – pirmadienį pranešė Kauno miesto savivaldybė.

Minėtoje sankirtoje jau prasidėjo darbai – išardyta dalis šaligatvio, o netrukus veiksmas persikels ir į pačią sankryžą.

„Nuo liepos vidurio ruošiamasi riboti eismą dalyje Mosėdžio gatvės, todėl raginame vairuotojus stebėti ženklus ir iš anksto keliones planuotis alternatyviais maršrutais”, – įspėjo savivaldybė.

Užbaigti visus darbus B. Brazdžionio ir A. Šapokos sankirtoje bei jos prieigose planuojama šį rugsėjį.

A. Šapokos, B. Brazdžionio g. ir Mosėdžio gatvių sankryža / Kaunas.lt nuotr.

Daugiau prastos būklės gatvių

Pamatę šią informaciją kauniečiai pirmadienį suskubo vardinti ir daugiau prastos būklės Kauno gatvių bei reikalauti šaligatvių.

„Galėtų prie to paties ir pėsčiųjų takelį padaryti nuo B. Brazdžionio g. iki 9-ojo Forto g., bent jau…”, – atkreipė dėmesį kaunietis.

Vairuotojai į savivaldybės prašomų darbų sąrašą įrašė ir Kauno gatvių šulinius. „O yra koks planas peržiūrėt šulinius ir šulinių dangčius? Net kai kuriose naujai sutvarkytose gatvėse važiuot neįmanoma”, – rašė kaunietis.

Dėmesio sulaukė ir vadinamas „Regitros“ kalnas. „Gal yra žinių, kada prieis rankos prie taip vadinamo Raudondvario plento „Regitros” kalno? Ten jau baisiau nei baisu darosi”, – viešoje erdvėje teiravosi vairuotojas.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad nuo šiandien, liepos 4 dienos, Ąžuolyno prieigose prasidėjo kapitalinis gatvių remontas. Vydūno alėjoje iki rugpjūčio pabaigos bus paklota šiluminė trasa ir atnaujinta gatvės danga, o Radvilėnų plente kelininkai dirbs ir rudenį.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA