Kaune – du smarkūs susidūrimai: vienur automobilis liko ant stogo, kitur tvoroje | Kas vyksta Kaune

Kaune – du smarkūs susidūrimai: vienur automobilis liko ant stogo, kitur tvoroje

Avarija Panerių g. ir Taikos pr. / Skaitytojo ir Stop kadro nuotr.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį smarkus dviejų transporto priemonių susidūrimas užfiksuotas Panerių gatvėje, pagalbą įvykio vietoje teikė visos specialiosios tarnybos. Ketvirtadienio rytą spec. tarnybos darbuojasi ir Taikos prospekto bei Basanavičiaus alėjos sankryžoje, čia formuojasi spūstys.

„Panerių g., Kaunas. Susidūrė du automobiliai, vienas apvirto, aplinkybės kol kas neaiškios”, – apie eismo įvykį naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį pranešė skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) duomenimis, gegužės 19 d. apie 00.35 val. Kaune, Panerių g., automobilis „Nissan”, vairuojamas 1997 metais gimusios moters, susidūrė su automobiliu „Audi A4”, vairuojamu 1994 metais gimusios moters. Į gydymo įstaigą pristatyta automobilio „Nissan” keleivė (g. 1996 m.). Pirminiais duomenimis, vairuotojos buvo blaivios.

Ketvirtadienio rytą smarkus susidūrimas fiksuotas ir Taikos pr. bei Basanavičiaus al. sankryžoje. Avarijos vaizdo įrašas paviešintas „Kas vyksta Kaune” grupėje. Liudininkų teigimu, įvykio vietoje pažirusios automobilių detalės, vienas automobilis kliudė tvorą. Formuojasi spūstys.

Kauno apskr. VPK duomenimis, gegužės 19 d. apie 06.00 val. Kaune, Taikos pr. ir Basanavičiaus al., sankryžoje automobilis „Toyota Prius”, pirminiais duomenimis, vairuojamas 1973 metais gimusio vyro, susidūrė su automobiliu „Peugeot”, vairuojamu 1984 metais gimusio vyro. Į gydymo įstaigą pristatyta „Toyota” keleivė (g. 2003 m.) ir „Peugeot” keleivė (g. 1987 m.). Vairuotojai blaivūs.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA