Įamžino šiurpų vaizdą Kaune: į avariją patekęs motociklininkas kūlversčiais metėsi per gatvę | Kas vyksta Kaune

Įamžino šiurpų vaizdą Kaune: į avariją patekęs motociklininkas kūlversčiais metėsi per gatvę

Pirmadienio rytą Vaidoto gatvėje užfiksuotas kraują stingdantis įvykis – automobilis kliudė motociklininką, kuris kūlversčiais vertėsi ant žemės. Kaip pranešė policija, nukentėjusysis išvežtas į ligoninę. 

„Vaidoto g., prie „Snack King“ kavinės, nutrenktas motociklininkas. Važiavo per žalią, bet per greitai“, – pranešė kaunietis.

Skaitytojo atsiųstame vaizdo įraše matyti, kad motociklo vairuotojas po smūgio neprarado sąmonės ir savo jėgomis bandė trauktis nuo kelio.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Dovilė Ežerinskienė, gegužės 16 d. apie 8.08 val., Vaidoto g., automobilis „VW Polo”, vairuojamas 39 metų moters, kliudė motociklą, vairuojamą 37 metų vyro.

Motociklininkas dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA